Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Innovation Farm: Παρουσίασε το Mentor’s Mix στους Ευρωπαίους angel investors – Δωρεάν εργαλεία για download

Το Mentor’s Mix είναι νέα πρωτοβουλία του Innovation Farm που παρουσιάστηκε τον περασμένο Ιούνιο και επιχειρεί να βελτιώσει το οικοσύστημα των startups μέσω αποτελεσματικότερου mentoring των νεοφυών ομάδων που υποστηρίζονται από καθηγητές της ακαδημίας και στελέχη του επιχειρείν, καθώς και της εξέλιξης των μεντόρων σε Angel Investors.

Το πρόγραμμα που ξεκίνησε με δύο workshop που έλαβαν χώρα τον Ιούνιο και τον Δεκέμβριο στο City College στη Θεσσαλονίκη, έκανε την επίσημη διεθνή του πρώτη εμφάνιση στα πλαίσια του European Business Angels Forum στη Κωσταντινούπολη. Η ομάδα του Innovation Farm μοιράστηκε τις εμπειρίες της στα workshops από τον Stage One Accelerator που τρέχει από το 2013 τόσο σε pre-seed προγράμματα όσο και σε corporate acceleration.

“Είναι μια ειλικρινής και φιλόδοξη προσπάθεια να καταστεί το Mentor’s Mix μια πλατφόρμα ευρύτερης ανάπτυξης των mentors στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και για τον λόγο αυτό αναζητήσαμε διεθνείς συνέργιες και παρουσίαση στο κοινό του EBAN. Προσπαθούμε να κερδίσουμε όλοι μέσα από το μοίρασμα της γνώσης και των εμπειριών μας. Μοιραστήκαμε ότι μάθαμε από τα προγράμματα Stage One και τις συνολικές μας εμπειρίες. Δεν φοβηθήκαμε να πούμε που κάναμε λάθος και για τον λόγο αυτό είχαμε ένα πετυχημένο workshop στην Κωσταντινούπολη”, αναφέρει σε δήλωσή της η Adriane Thrash, Project Manager του Mentor’s Mix.

To Innovation Farm σχεδίασε και ανέπτυξε 3 εργαλεία για την βοήθεια των μεντόρων αυτή τη φορά, και που είναι διαθέσιμα για free downloading στον ιστοχώρο του Mentor’s Mix. Εντός του 2015 αναμένονται να ανακοινωθούν τα επόμενα workshops του Mentor’s Mix καθώς και το πρόγραμμα Mentor’s Acceleration.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις