Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Acronis: Χρηματοδότηση 147 εκατ. δολαρίων από την Goldman Sachs

Η Acronis, παγκόσμιος ηγέτης στην κυβερνοασφάλεια, “σήκωσε” χρηματοδότηση 147 εκατ. δολαρίων από την Goldman Sachs.

Με όρους Startup, (αν και δεν πρόκειται για μια τέτοια εταιρεία), η επένδυση αυτή κάνει την εταιρεία “μονόκερο”, αφού πλέον η αξία της ξεπερνά αρκετά το 1 δισ. δολάρια, και της δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνει την ομάδα της σε Σιγκαπούρη, Βουλγαρία και Αριζόνα, να χτίσει πρόσθετα κέντρα δεδομένων και να αναπτυχθεί μέσω εξαγορών.

Η Acronis θα χρησιμοποιήσει, επίσης τη χρηματοδότηση για να επιταχύνει την ανάπτυξή της στη Βόρεια Αμερική, σε συνεργασία με την Acronis SCS, μια ανεξάρτητη εταιρεία και διανομέα λογισμικού για τον δημόσιο τομέα.

Η εταιρεία ιδρύθηκε στη Σιγκαπούρη το 2003 έχει έδρα και στη Σιγκαπούρη και στην Ελβετία (από το 2008) έχει σήμερα πάνω από 1.400 υπαλλήλους σε 18 χώρες. Τις λύσεις της χρησιμοποιούν πάνω από 5 εκατ. καταναλωτές και 500 χιλ. επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένου του 80% των εταιρειών του Fortune 1000 και πολλές επαγγελματικές ομάδες ποδοσφαίρου, μπέιζμπολ και αγώνων αυτοκινήτων.

Τα προϊόντα της Acronis είναι διαθέσιμα μέσω 50 χιλ. συνεργατών και παρόχων υπηρεσιών σε πάνω από 150 χώρες και σε περισσότερες από 30 γλώσσες.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι με την επένδυση της Goldman Sachs”, δήλωσε ο Serguei Beloussov, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Acronis. “Το 2018, η Acronis πέτυχε 20% ανάπτυξη και το 2019 είναι σε καλό δρόμο για ανάπτυξη πάνω από 30% […]  Ο γύρος χρηματοδότησης της Goldman Sachs θα μας βοηθήσει να επιταχύνουμε την ανάπτυξη των προϊόντων μας μέσω εξαγορών και πρόσθετων πόρων…”

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις