Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Με στυλό θα πληρώνουν πλέον οι πελάτες των Starbucks!

Τα Starbucks στην Ιαπωνία κυκλοφόρησαν ένα στυλό, ένα πραγματικό στυλό με καφέ μελάνι, το οποίο διαθέτει ενσωματωμένη τεχνολογία NFC και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πληρωμές στα καταστήματα της αλυσίδας.

Το “Starbucks Touch: The Pen” όπως ονομάζεται συνδέεται με ένα ψηφιακό πορτοφόλι και λειτουργεί με την τεχνολογία FeliCa, η οποία είναι πολύ διαδεδομένη στην Ιαπωνία και χρησιμοποιείται και στο δημοφιλές σύστημα εσωτερικών καρτών της Starbucks.

Το στυλό αυτό είναι το τέταρτο προϊόν της σειράς Starbucks Touch στην Ιαπωνία, που περιλαμβάνει επίσης μία θήκη κινητού και ένα μπουκάλι. Η εταιρεία έχει λανσάρει επίσης μια μικροσκοπική τσάντα που ενσωματώνει τεχνολογία πληρωμών και είχε διατεθεί στο κοινό μέσω διαγωνισμού για λίγες μέρες τον Ιούλιο.

Το στυλό θα είναι διατεθεί ευρέως αφού θα προστεθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας την ερχόμενη Τετάρτη. Θα είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα – μαύρο, ασημί και λευκό- ενώ καθένα θα κοστίζει 4,000 γιεν (περίπου 37 δολάρια) και θα είναι “γεμισμένο” με 1,000 γιεν.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις