Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ρολόι ανέπαφων πληρωμών κυκλοφορούν στη Βουλγαρία Fibank, Mastercard και Garmin

Οι First Investment Bank (Fibank), Mastercard και Garmin πρόκειται να λανσάρουν ένα νέο ρολόι πληρωμών στην Βουλγαρική αγορά, σύμφωνα με το Fintech Futures.

Οι πελάτες της Fibank που διαθέτουν πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Mastercard θα μπορούν να πραγματοποιούν πληρωμές και συναλλαγές μέσω του Garmin Pay, “ακουμπώντας” το ρολόι σε τερματικά και ATM ανέπαφης τεχνολογίας.

Για τη χρήση της τεχνολογίας, η οποία απευθύνεται κυρίως σε αθλητές και ανθρώπους που δεν θέλουν να κουβαλούν τσάντες ή πορτοφόλια, απαιτείται η κατοχή του “έξυπνου” ρολογιού της Garmin, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στους πελάτες της Fibank – σε “προνομιακές τιμές”- μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, 2020.

Τα δεδομένα των πελατών εξασφαλίζονται με την τεχνολογία Digital Enablement Service της Mastercard και η εγγραφή της κάρτας πραγματοποιείται μέσω της εφαρμογής Garmin Connect Mobile (GCM).

“Η Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη είναι παγκόσμιος ηγέτης στην ανάπτυξη των ανέπαφων πληρωμών και η τεράστια επιτυχία τους δημιούργησε ζήτηση για ακόμα περισσότερες λειτουργίες”, δήλωσε η Vanya Manova, manager της Mastercard σε Βουλγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Αλβανία και Κοσσυφοπέδιο.

“Η Βουλγαρία είναι μια από τις χώρες όπου οι σύγχρονες τεχνολογίες βρίσκουν γρήγορα ένα ‘σπίτι’ και ένα ευνοϊκό περιβάλλον για να αναπτυχθούν. Η Garmin Pay μας φέρνει ένα βήμα παραπέρα στην παροχή ασφαλών και εύχρηστων καινοτομιών πληρωμών”, πρόσθεσε.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις