Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Nikolay Storonsky: “Η αξία της Revolut θα υπερβεί τα 10 δις σε μερικά χρόνια”

Η αξία της Βρετανικής Revolut αναμένεται να φτάσει και να ξεπεράσει τα 10 δισ. δολάρια σε μόλις μερικά χρόνια. Αυτό δήλωσε ο Nikolay Storonsky, CEO και ιδρυτής της εταιρείας, σε συνέντευξή του στο LearnBonds.com.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Storonsky μίλησε επίσης για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η Revolut. Εξήγησε ότι η Revolut εργάζεται για να εντάξει στο δυναμικό της τους καλύτερους υποψηφίους και να καλύψει τις τρέχουσες ανάγκες ανάπτυξης της. “Σε κάθε αγορά στην οποία εισερχόμαστε μας παρουσιάζονται νέα και ενδιαφέροντα εμπόδια, οπότε η επέκταση και η προσαρμογή σε νέες αγορές είναι μια άλλη συναρπαστική πρόκληση”, δήλωσε.

Η Revolut επεκτείνεται από το 2015 όταν πρωτοκυκλοφόρησε στην αγορά. Από τότε, η εταιρεία ανταγωνίζεται τράπεζες και παραδοσιακά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και καθώς η ζήτηση για νέα χρηματοοικονομικά προϊόντα και υπηρεσίες αυξάνεται, αυξάνεται και η αξία της ίδιας. Αν η Revolut διατηρήσει τα ποσοστά ανάπτυξης της, η αξία της μπορεί μέσα σε λίγα χρόνια να ξεπεράσει τα 10 δισ. δολάρια.

“Νομίζω ότι θα συμβεί σε κάποιο σημείο και ελπίζουμε ότι με την πάροδο του χρόνου θα υπερβούμε και τα 10 δισ. δολάρια. Θα ήταν δύσκολο να πούμε πότε ακριβώς θα μπορούσαμε να φτάσουμε σε αυτόν τον αριθμό, αλλά αναμένω ότι μπορεί να είναι μέσα στα επόμενα χρόνια”, δήλωσε ο Storonsky στο LearnBonds και συνέχισε λέγοντας ότι η εταιρεία δεν επικεντρώνεται σε αυτό αλλά στο να προσφέρει την καλύτερη δυνατή χρηματοπιστωτική εμπειρία στους πελάτες της σε όλον τον κόσμο.

Όσον αφορά το μέλλον της εταιρείας, ο Storonsky δήλωσε ότι η Revolut θα συνεχίσει να προσλαμβάνει σπουδαίους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και να επεκτείνεται σε νέες περιοχές και αγορές ενώ πρόσθεσε ότι η εταιρεία εργάζεται ώστε να να διατηρήσει την εκθετική της ανάπτυξη και να προχωρήσει στην κερδοφορία. Εδώ, αξίζει να σημειώσουμε ότι μόλις πριν λίγες μέρες, η Revolut ανακοίνωσε την επέκτασή της σε 24 νέες χώρες με την “βοήθεια” της Visa.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις