Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Office Hours: “Ημέρες γνωριμίας” με το κοινό διοργανώνει η Venture Friends

Ημέρες “γνωριμίας” σχεδιάσει η Venture Friends, το VC του Equifund, με στόχο να γνωρίσει, να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις με ανθρώπους που μπορεί να μην έχουν μπει ακόμη στη διαδικασία λήψης χρηματοδότησης ή να μην έχουν καν ακόμα ξεκινήσει την επιχείρησή τους.

Όπως αναφέρει το VC σε σχετική δημοσίευση στην ιστοσελίδα του, οι συναντήσεις θα γίνονται στα γραφεία του, κάθε τρίτη εβδομάδα του μήνα και θα διαρκούν 100 λεπτά – ουσιαστικά 5 slots των 20 λεπτών – ενώ η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινώνεται στις αρχές κάθε μήνα.

Η ιδέα, σύμφωνα με τη Venture Friends, είναι να αποφασίζουν οι “επισκέπτες” τα θέματα προς συζήτηση και γι’ αυτό καλεί όποιον θέλει να συμμετάσχει, να ακολουθήσει αυτό το link και να θέσει την “ατζέντα” του, με 3-4 points που θα ήθελε να συζητήσει. Δεν υπάρχει περιορισμός στη θεματολογία, ωστόσο σίγουρα προτιμώνται θέματα γύρω από επιχειρηματικότητα και business, σημειώνει το VC.

Μόλις ο ενδιαφερόμενος συμπληρώσει τη φόρμα θα ενημερωθεί για το αν έχει επιλεγεί για κάποιο slot (θα τηρείται σειρά προτεραιότητας). Κάθε μήνα, ωστόσο, η διαδικασία θα ξεκινά από την αρχή και δεν θα λαμβάνονται υπόψιν αιτήσεις προηγούμενων μηνών.

Περισσότερες πληροφορίες και updates για τη διαδικασία μπορείτε να βρείτε στα social media της Venture Friends.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις