Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Techstars: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τον Smart Mobility Accelerator στο Τορίνο

Η Techstars ανακοίνωσε την έναρξη του Smart Mobility Accelerator της στο Τορίνο της Ιταλίας και αναζητά 10 ομάδες που θέλουν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα και να πάνε την επιχείρησή τους “στο επόμενο επίπεδο”.

Το πρόγραμμα επιτάχυνσης – που ξεκινά τον Ιανουάριο και θα διαρκέσει 13 εβδομάδες– απευθύνεται σε founders και ομάδες που ασχολούνται με τις “έξυπνες μετακινήσεις” και μπορούν να δημιουργήσουν επιτυχημένες εταιρείες παγκοσμίως.

Όσον αφορά την κατηγορία Smart Mobility, αυτή περιλαμβάνει, εκτός από την κοινή χρήση οχημάτων ή την αυτόνομη οδήγηση, που είναι τα πιο “διάσημα” πλέον, και μεταφορικές υπηρεσίες, IoT, drones και εναέριες μεταφορές, logistics, διαχείριση κίνησης, χρηματοπιστωτικές και ασφαλιστικές υπηρεσίες, big data/AI, εικονική πραγματικότητα και πολλούς άλλους τομείς που συνδέονται με τις έξυπνες υποδομές και τις έξυπνες πόλεις.

Εκτός των παραπάνω, ο accelerator απευθύνεται επίσης σε εταιρείες εντός της κυκλικής οικονομίας, που εστιάζουν στα κοινωνικά οφέλη και την καλύτερη αξιοποίηση πόρων.

Οι αιτήσεις συμμετοχής για το πρόγραμμα επιτάχυνσης έχουν ξεκινήσει και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις