Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Τελευταία ευκαιρία συμμετοχής στα πρώτα Agritech Challenge Awards

Αύριο, Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου λήγει η προθεσμία υποβολή αιτήσεων για τα 1st Agritech Challenge Awards, που διοργανώνει η εταιρεία αγροτεχνολογίας Corteva Agriscience για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Η Corteva Agriscience, η εταιρεία αγροτεχνολογίας, στo πλαίσιo Ψηφιακού Μετασχηματισμού του γεωργικού τομέα, από την παραδοσιακή καλλιέργεια, σε σύγχρονη παραγωγική διαδικασία με αξιοποίηση νέων τεχνολογιών -ψηφιακή γεωργία-, προσκαλεί επιχειρήσεις Startup ή μεμονωμένους επιστήμονες, να υποβάλουν και παρουσιάσουν ιδέες και έργα Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών ή και Τεχνολογιών Αυτοματοποίησης (λογισμικά, εφαρμογές πεδίου, web & mobile app, αυτοματισμούς, ρομπότ-εργαλεία, κ.ά.) σε μία αρμόδια για το θέμα Επιτροπή Αξιολόγησης, με σκοπό να αναδειχθούν και να μετατραπούν σε επιχειρηματική πραγματικότητα.

Η ανεξάρτητη Κριτική Επιτροπή θα αξιολογήσει όλες τις προτάσεις που θα υποβληθούν για να αναδείξει τρεις νικητές, οι οποίοι, εκτός από σημαντικά χρηματικά βραβεία θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά μέντορες του χώρου και να λάβουν ειδική συμβουλευτική για την ανάπτυξη της πρότασής τους ή πιθανόν να εξελίξουν συνεργασίες με τον οργανωτικό φορέα.

Κατανομή Χρηματικών Βραβείων

Τα χρηματικά έπαθλα είναι:

1o Βραβείο: 25.000€
2o Βραβείο: 15.000€
3o Βραβείο: 10.000€

Οφέλη Συμμετοχής στον Διαγωνισμό

Εκτός από τα χρηματικά έπαθλα οι συμμετέχοντες θα κερδίσουν

  • Επιχειρηματική δικτύωση και ανάπτυξη.
  • Πρακτικές συμβουλές για την πορεία της επιχείρησης και αξιολόγηση της προοπτικής της για περαιτέρω ανάπτυξη (Scale-Up).
  • Άμεση ενημέρωση για βέλτιστες πρακτικές από επιτυχημένες επιχειρήσεις σε διάφορους κλάδους
  • Ουσιαστική επικοινωνία – προβολή μέσα από άρθρα, συνεντεύξεις, παρουσιάσεις σε συνέδρια, ειδικά αφιερώματα περιοδικών κ.ά.
  • Συμβουλευτική υποστήριξη και αξιολόγηση της επιχειρηματικής τους προσπάθειάς από τους ειδικούς της επιτροπής αξιολόγησης.
  • Απόκτηση ιδιαίτερα σημαντικής αναγνωρισιμότητας και προβολής, που λαμβάνει άμεσα μεγάλες διαστάσεις στην ελληνική αγορά.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις