Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η ΕΕ βοηθά εταιρείες να επεκταθούν στην Ασία με 10 “αποστολές” μέσα στο 2020

Το EU Gateway | Business Avenues, πρωτοβουλία – ναυαρχίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διοργανώνει 10 επιχειρηματικές αποστολές, “ανοιχτές” σε Ευρωπαϊκές εταιρείες που θέλουν να αποκτήσουν σχέσεις με τις αγορές της Κορέας, της Ιαπωνίας και της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Οι αποστολές, που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο 2020, περιλαμβάνουν μια σειρά επιχειρηματικών υπηρεσιών που θα βοηθήσουν τις Ευρωπαϊκές εταιρείες να επεκταθούν στην Ασία. Στις υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνεται coaching, προκαθορισμένες συναντήσεις με Ασιατικές εταιρείες, προώθηση στα τοπικά media, υλικοτεχνική υποστήριξη και άλλα.

Κάθε επιχειρηματική αποστολή -στην οποία συμμετέχουν έως 50 ευρωπαϊκές εταιρείες- ξεκινά με μια συνάντηση στις Βρυξέλλες και συνεχίζεται με μια εβδομάδα οργανωμένων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στην Ασία.  Οι αιτήσεις για την επόμενη αποστολή λήγουν στις 18 Οκτωβρίου ενώ οι αιτήσεις για όλα τα φετινά επιχειρηματικά ταξίδια θα “ανοίξουν” τις επόμενες εβδομάδες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προγραμματισμένες αποστολές αλλά και για να δηλώσετε συμμετοχή, πατήστε εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις