Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Warply ανάμεσα στις 8 startups που θα συμμετάσχουν στο Mastercard Start Path!

Η ελληνική Warply, είναι μία από τις 8 startups που επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν στο Mastercard Start Path, ένα βραβευμένο πρόγραμμα για scaling startups. Η Warply “ξεχώρισε” ανάμεσα σε περισσότερους από 1500 αιτούντες από όλον τον κόσμο και είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία που “μπαίνει” στο πρόγραμμα, από το ξεκίνημά του το 2014.

Η Warply κατάφερε να πάρει το “εισιτήριο” για το Start Path με το Payments Keyboard που έχει αναπτύξει. Πρόκειται για ένα πληκτρολόγιο το οποίο “κατανοεί” τη φυσική γλώσσα και επιτρέπει οικονομικές και εμπορικές υπηρεσίες, όπως mobile πληρωμές και p2p συναλλαγές μέσω messaging apps, συμπεριλαμβανομένων των Facebook Messenger, WhatsApp, WeChat, Telegram και άλλων. Η εφαρμογή Payments Keyboard υποστηρίζει επίσης τραπεζικές λειτουργίες όπως μικροδάνεια και ασφαλιστικές υπηρεσίες.

Μέσω του προγράμματος, η Warply θα αποκτήσει πρόσβαση σε λειτουργική και εμπορική υποστήριξη, τεχνολογική εξειδίκευση καθώς και την ευκαιρία να εξασφαλίσει μια στρατηγική επένδυση.

“Όταν οι μεγάλες εταιρείες συνεργαζόμαστε με startups, δημιουργούμε καινοτομία που τελικά οδηγεί στην επίτευξη πραγματικών λύσεων και επιτυχιών”, δήλωσε η Amy Neale, Αντιπρόεδρος και Παγκόσμια Επικεφαλής του Mastercard Start Path. “Η Mastercard ψάχνει σε όλη την υφήλιο για startups όπως η Warply που είναι έτοιμες να κάνουν το scaleup και να διαμορφώσουν το μέλλον του εμπορίου”.

“Στόχος μας είναι να καταστήσουμε το Keyboard Pay Plans ένα έξυπνο κόμβο χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών μέσα σε όλα τα κοινωνικά μέσα και τις εφαρμογές μηνυμάτων. Για να επιταχύνουμε τη διανομή αυτής της μοναδικής εμπειρίας, θα λανσάρουμε ένα ιδιόκτητο “keyboard app” που θα απευθύνεται απευθείας στον πελάτη, μέχρι το 2ο τρίμηνο του 2020, αξιοποιώντας το οικοσύστημα της Mastercard και τις υπάρχουσες υποδομές PSD2 API των συνεργατών μας. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα συμμετάσχουμε στο Start Path program, ειδικά καθώς αυτό συμπληρώνει την ανακοίνωση της επερχόμενης χρηματοδότησης μας για το Payments Keyboard”, ανέφερε η Warlpy σε σχετική ανακοίνωσή της.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις