Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Κέντρο Αριστείας με έμφαση στο 3D Printing “τρέχει” πλέον στη Βαρκελώνη η HP

Ένα νέο κέντρο 3D εκτύπωσης και ψηφιακής παραγωγής, ονόματι 3D Printing and Digital Manufacturing Center of Excellence, εγκαινίασε η HP στην Βαρκελώνη.

Σύμφωνα με την εταιρεία, πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες και πιο προηγμένες εγκαταστάσεις έρευνας και ανάπτυξης στον κόσμο για τις τεχνολογίες επόμενης γενιάς που τροφοδοτούν την τέταρτη βιομηχανική επανάσταση.

Το νέο κέντρο συγκεντρώνει εκατοντάδες ειδικούς, σε έναν χώρο με έκταση όσο αυτή τριών γηπέδων ποδοσφαίρου, για να “μεταμορφώσει” τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος σχεδιάζει και κατασκευάζει. Συγκεκριμένα, το νέο Κέντρο Αριστείας ενώνει ειδικούς στον τομέα της μηχανικής συστημάτων, της πληροφορικής, του λογισμικού, της επιστήμης των υλικών, του σχεδιασμού και της τρισδιάστατης εκτύπωσης.

Σχεδιασμένο ειδικά για ενεργή συνεργασία μεταξύ των ομάδων μηχανικών και R&D της HP, των πελατών και των συνεργατών της, η νέα μονάδα διαθέτει “στόλους” των τελευταίων συστημάτων της HP για την παραγωγή 3D πλαστικών και μετάλλων, με στόχο την ταχύτερη και πιο ευέλικτη ανάπτυξη προϊόντων αλλά και ολοκληρωμένων λύσεων για τους πελάτες της.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις