Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Creative Clinics: Πρώτο σεμινάριο με θέμα τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα Χρηματοδότησης

Το Mosaic διοργανώνει τα Creative Clinics, μια νέα σειρά εργαστηρίων και σεμιναρίων για την Πολιτιστική και Δημιουργική Κοινότητα, με σκοπό την απόκτηση γνώσεων και πρακτικών δεξιοτήτων.

Η σειρά Creative Clinics, ξεκινά το διήμερο 1 & 2 Νοεμβρίου 2019 με το πρώτο σεμινάριο με τίτλο: «Ευρωπαϊκά Προγράμματα Χρηματοδότησης για τον Πολιτιστικό και Δημιουργικό Κλάδο» και θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Mosaic // Culture & Creativity, στο Μέγαρο Πραπόπουλου, Φιλοποίμενος 36-42, Πάτρα, στον πρώτο όροφο.

  • Τι είναι τα Ευρωπαϊκά Έργα;
  • Πως μπορεί να επωφεληθεί ένας Οργανισμός ή μία Επιχείρηση;
  • Τι είναι τα Προγράμματα Creative Europe – Culture, Media, και το Erasmus+;
  • Ποιες προϋποθέσεις χρειάζεται ο φορέας για να ξεκινήσει;
  • Πώς θα συμπληρώσω μία αίτηση Χρηματοδότησης;

Όλα αυτά τα ερωτήματα πρόκειται να απαντηθούν στο πρώτο σεμινάριο, ενώ παράλληλα οι συμμετέχοντες θα δουλέψουν σε πρακτικά ζητήματα και θα εφαρμόσουν τη γνώση τους σε εργαστήρια και ασκήσεις σε πραγματικές συνθήκες.

Τα Creative Clinics θα υλοποιούνται με ολιγομελείς ομάδες μέχρι 8 άτομα, προερχόμενα από διαφορετικά background, έτσι ώστε να μπορεί να προσαρμόζεται και να εξατομικεύεται το περιεχόμενο του σεμιναρίου στις πραγματικές ανάγκες του κάθε συμμετέχοντα.

Το πρώτο Creative Clinic, απευθύνεται σε πολιτιστικούς οργανισμούς, συλλόγους και δημόσιους φορείς, πολιτιστικούς διαχειριστές, επαγγελματίες του Πολιτιστικού και Δημιουργικού Κλάδου, επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον Κλάδο, αστικές μη Κερδοσκοπικές Εταιρείες και Άτυπες Ομάδες, φοιτητές και σπουδαστές του χώρου.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και τη φόρμα εγγραφής μπορείτε να βρείτε εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις