Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Startupbootcamp Amsterdam: Ο πρώτος accelerator που δέχεται επενδύσεις από το ευρύ κοινό!

Το Startupbootcamp Amsterdam σε συνεργασία με την Rabobank θα “εισάγει” το επόμενο fintech πρόγραμμα επιτάχυνσης του στην πλατφόρμα χρηματοδότησης Rabo&Crowd η οποία υποστηρίζεται από το Nxchange ένα “χρηματιστήριο” νέας γενιάς.

Το NXchange προσφέρει ουσιαστικά ένα πιο αυστηρά ρυθμιζόμενο crowdfunding σε εταιρείες που επιθυμούν να λάβουν χρηματοδότηση. Ο SBC Fintech Amsterdam 1921, όπως θα ονομάζεται ο accelerator, “μπαίνοντας” στην πλατφόρμα, θα είναι το πρώτο πρόγραμμα επιτάχυνσης που θα δεχτεί επενδύσεις από το ευρύ κοινό. Όποιος θέλει να επενδύσει στον accelerator, και κατ’ επέκταση στις startups που θα υποστηρίξει, μπορεί να το κάνει υποβάλλοντας αίτηση ηλεκτρονικά μέχρι τις 19 Νοεμβρίου και να επιλέξει “tickets” που ξεκινούν από 37,50 ευρώ με ελάχιστη επένδυση 1.000 tickets.
Ο στόχος είναι να συγκεντρώσει 2,3 εκατομμύρια ευρώ.

Μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, το Startupbootcamp Amsterdam, ο ολλανδικός βραχίονας του παγκόσμιου επιταχυντή σχεδιάζει να υποστηρίξει δέκα startups από τους τομείς του fintech και του cybersecurity λαμβάνοντας ως αντάλλαγμα ένα μερίδιο μετοχών από 6 έως 8%.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τις επενδύσεις μπορείτε να βρείτε εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις