Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Samsung AI News: Νέος «κόμβος» ειδήσεων γύρω από την τεχνητή νοημοσύνη

Η Samsung λάνσαρε το «Samsung AI News», μια ειδική ιστοσελίδα που επιτρέπει στους αναγνώστες να ενημερώνονται για όλα τα νέα της εταιρείας σχετικά με την AI.

Η σελίδα δεν προσφέρει απλώς νέα ωστόσο – περιέχει πληροφορίες και απόψεις ειδικών για να βοηθήσει τους χρήστες να κατανοήσουν τον τομέα, καθώς αυτός καθίσταται ολοένα και πιο σημαντικός για το μέλλον της τεχνολογίας.

Το περιεχόμενο της νέας σελίδας χωρίζονται σε έξι κατηγορίες. Η ενότητα «AI Expert Voices» βοηθά τους αναγνώστες να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στον τομέα του AI με μέσα από άρθρα και συνεντεύξεις.

Η κατηγορία «AI Devices» εξηγεί πώς η AI μπορεί να εμπλουτίσει τις ζωές των καταναλωτών μέσω των προϊόντων και των υπηρεσιών της Samsung, ενώ η ενότητα «AI Platform, Bixby» περιέχει νέα και ενημερώσεις σχετικά με τον «έξυπνο βοηθό» και την AI πλατφόρμα της εταιρείας.

Η κατηγορία «AI Components» περιγράφει όλα τα ξεχωριστά μέρη που «ενώνονται» για να δημιουργήσουν τα θεμέλια για πιο έξυπνες και πιο εξελιγμένες εμπειρίες AI, ενώ η κατηγορία «AI for Good» αναλύει τους τρόπους με τους οποίους η Samsung διασφαλίζει ότι οι πρακτικές της παραμένουν δίκαιες και διαφανείς εν μέσω της ταχείας ανάπτυξης του κλάδου.

Τέλος, το «AI Into the Future» παρουσιάζει βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες προσδοκίες για το μέλλον της τεχνολογίας όπως η ρομποτική, η αυτόματη οδήγηση και οι συσκευές νέας γενιάς.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις