Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

12 Έλληνες startuppers σε σεμινάριο για την καινοτόμο επιχειρηματικότητα στο Ισραήλ

12 Έλληνες startuppers συμμετέχουν στο ειδικό σεμινάριο για Έλληνες και Κύπριους επιχειρηματίες που λαμβάνει χώρα στην Χάιφα του Ισραήλ αυτές τις μέρες με θέμα «Καινοτόμος Επιχειρηματικότητα: νέες νεοφυείς επιχειρήσεις (Innovative Entrepreneurship: Early Stage Startups)».  

Οι εκπρόσωποι των ελληνικών νεοφυών επιχειρήσεων εκπροσωπούν διάφορους τομείς όπως είναι ο τουρισμός, η εκπαίδευση, ανθρώπινο δυναμικό, τεχνολογικές εφαρμογές και πληροφορική.

Το σεμινάριο αποτελεί μέρος τριών εργαστηρίων που διοργανώνονται από το Mashav (Οργανισμός του υπουργείου Εξωτερικών Ισραήλ για την Παγκόσμια Ανάπτυξη και Συνεργασία) τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Αφορούν σημαντική πτυχή της στρατηγικής συνεργασίας Ισραήλ-Ελλάδας-Κύπρου στους τομείς της καινοτομίας, της υψηλής τεχνολογίας και της επιχειρηματικότητας.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν τα εργαλεία και τις γνώσεις για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και των ιδεών τους σε ένα από τα πιο ανεπτυγμένα οικοσυστήματα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας παγκοσμίως.

Θα ακολουθήσουν σεμινάρια στο Ισραήλ με θέμα: «Συστήματα Υποστήριξης Επιχειρηματιών (Support Systems for Entrepreneurs)» (24 Νοεμβρίου-3 Δεκεμβρίου) και «Κοινωνική Επιχειρηματικότητα: μετατρέποντας μια ιδέα σε επιχείρηση (Social Entrepreneurship: Transforming an Idea to a Business)» (8-17 Δεκεμβρίου.)

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις