Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Πωλήσεις στο Skroutz χωρίς E-shop!

To Skroutz γίνεται “Amazon” και από σήμερα προσφέρει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις που δεν έχουν E-Shop, ή ακόμα και κανονικό κατάστημα, να πουλάνε τα προϊόντα τους στο μεγαλύτερο Marketplace της Ελλάδας, με την Skroutz να αναλαμβάνει τα πάντα!

Η αγορά του Skroutz αγγίζει τους 7.000.000 εκατομμύρια επισκέπτες τον μήνα και είναι ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια πωλήσεων online στην Ελλάδα.
Πλέον, δίνει τη δυνατότητα σε οποιαδήποτε εμπορική επιχείρηση να πουλήσει στο κοινό του Skroutz χωρίς να έχει E-Shop και χωρίς οποιαδήποτε υποδομή αποστολών, επιστροφών και πληρωμών online.

H διαδικασία είναι η εξής:

O ενδιαφερόμενος έμπορος γράφεται στην πλατφόρμα. Εισάγει τα προϊόντα που θέλει να πουλήσει, μαζί με την ποσότητα, βάρος και φυσικά την τιμή.
Εφόσον υπάρχει πώληση, στέλνεται ειδοποίηση για την παραγγελία, επιλέγεται η μέρα και η ώρα που θα την παραλάβει το courier της Skroutz, ο έμπορος συσκευάζει το πακέτο, εκτυπώνει ένα voucher και παραδίδεται στο courier.
Κάθε εβδομάδα γίνεται εκκαθάριση αγορών με την Skroutz να παρακρατεί τις προμήθειες.

Μια και μιλήσαμε για τις προμήθειες, υπάρχει σταθερή προμήθεια 5% + 2% έως 12% ανάλογα την κατηγορία του προϊόντος.
Αν και αρχικά οι προμήθειες φαίνονται υψηλές, σε αυτές συμπεριλαμβάνονται: η υποστήριξη πελατών, οι αποστολές και επιστροφές, η προώθηση στο Skroutz.gr και η προμήθεια των πληρωμών με κάρτα.
Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναφέρουμε ότι οι πληρωμές θα γίνονται αποκλειστικά μέσω χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών.

Η υπηρεσία στην ουσία βασίζεται στο “Έξυπνο Καλάθι” του Skroutz και αρχικά θα υπάρξει αρκετός έλεγχος και εκπαίδευση για τους εμπόρους που θα κάνουν αίτηση μια και στην ουσία πρόκειται για επιχειρήσεις που δεν έχουν εμπειρία από πωλήσεις online.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές θα βρείτε εδώ

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις