Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ενθουσιασμένος ο Elon Musk με το νέο ηλεκτρικό SUV της Ford!

O Elon Musk φαίνεται χαρούμενος με την παρουσίαση του πλήρως ηλεκτρικού Mustang Mach-E της Ford, κι ας είναι ένας πιθανός αντίπαλος των αυτοκινήτων της Tesla.

“Τα βιώσιμα/ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι το μέλλον!” έγραψε ο Musk στο Twitter χθες (19/11) που έγινε κι η επίσημη παρουσίαση του ηλεκτρικού SUV, δηλώνοντας ενθουσιασμένος από την ανακοίνωση τη Ford, η οποία θα ενθαρρύνει και άλλους κατασκευαστές να στραφούν στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Το νέο Mustang θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος με την τιμή του να ξεκινάει από τα 43,895 δολάρια, περίπου 4,400 δολάρια παραπάνω από την τιμή του Model 3 της Tesla. To Mach-E, σηματοδοτεί την πρώτη “επέκταση” της σειράς Mustang που κυκλοφορεί εδώ και 55 χρόνια και η ανακοίνωσή του ακολουθεί μια επένδυση 500 εκατ. δολαρίων (της Ford) στην ηλεκτρική αυτοκινητοβιομηχανία Rivian, με την οποία σχεδιάζει να αναπτύξει ένα νέο ηλεκτρικό όχημα.

Αυτό που αξίζει βέβαια να σημειώσουμε είναι ότι η Ford ευχαρίστησε τον Musk για το tweet του! “Δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο”, απάντησε η εταιρεία στον Musk. “Τα λέμε στον σταθμό φόρτισης!”

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις