Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Bird λανσάρει πατίνια για παιδιά!

Η Bird, η startup που έχει “πλημμυρίσει” αμέτρητες πόλεις παγκοσμίως με τα ηλεκτρικά πατίνια της, λανσάρει για πρώτη φορά ένα “παραδοσιακό”, μη ηλεκτρικό πατίνι, ειδικά για παιδιά. Το Birdie, όπως ονομάζεται το νέο μοντέλο,

Το τρίτροχο όχημα θα διατίθεται σε τρία χρώματα, θα κοστίζει 129 δολάρια θα είναι και θα κυκλοφορήσει σε “περιορισμένο αριθμό” σύμφωνα με την εταιρεία. Η Bird δεν σχεδιάζει να προσθέσει τα νέα πατίνια στους κοινόχρηστους στόλους της, και όπως αναφέρει σε σχετικό δελτίο τύπου δημιούργησε αυτά τα πατίνια “λόγω της ζήτησης που υπήρχε για ένα μη ηλεκτρικό σκούτερ σχεδιασμένο για παιδιά”.

birdie - Electric Rose

Η αλήθεια είναι πως το νέο πατίνι αναμένεται να αυξήσει τα έσοδα της εταιρείας την περίοδο των Χριστουγέννων και να την ενισχύσει με μια νέα δημογραφική ομάδα η οποία μεγαλώνοντας – αν τα ηλεκτρικά πατίνια εξακολουθούν να αποτελούν τάση – θα μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή της και να μετακινηθούν.

Αυτός πιθανότατα είναι ένας ακόμη λόγος που η εταιρεία προχώρησε σε αυτήν την κίνηση, όπως και πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένης της Tesla, που κατασκευάζουν παιδικές “εκδοχές” των πιο δημοφιλών αυτοκινήτων τους. Ο Travis VanderZanden, CEO της Bird δήλωσε: “Τα Birdies είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος […] να δώσουμε στις οικογένειες την ευκαιρία να οδηγούν μαζί”. 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις