Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το 2021 θα κυκλοφορήσει το πρώτο ηλεκτρικό ημιφορτηγό της GM

Η General Motors σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το πρώτο της ηλεκτρικό ημιφορτηγό το φθινόπωρο του 2021, σύμφωνα με την CEO της εταιρείας, Mary Barra.

Η δήλωση έγινε κατά τη διάρκεια του investor day της GM, και η Barra εξήγησε την απόφαση αυτή λέγοντας:  “Η General Motors κατανοεί τους αγοραστές φορτηγών και … τους ανθρώπους που εισέρχονται τώρα στην αγορά φορτηγών”.

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται γνωστό ότι η εταιρεία έχει τέτοια σχέδια – τον προηγούμενο μήνα, δημοσίευμα ανέφερε ότι εργοστάσιο της εταιρείας το οποίο θα έκλεινε, τελικά θα παραμείνει ανοιχτό για να παράγει ένα ηλεκτρικό φορτηγό της εταιρείας. Ωστόσο, με την χθεσινή δήλωση, η GM δίνει για πρώτη φορά ένα αρκετά σαφές χρονοδιάγραμμα.

Στο μεταξύ, πριν μόλις λίγες μέρες παρουσιάστηκε το πλήρως ηλεκτρικό Mustang Mach-E της Ford ενώ και η Tesla παρουσίασε το δικό της Cybertruck ένα πιο φουτουριστικό όχημα, σε μια εκδήλωση που κατέληξε σε φιάσκο!

Το νέο μοντέλο, το οποίο λανσάρεται ως αλεξίσφαιρο και υπερ-ασφαλές, δεν άντεξε τα “χτυπήματα” που δεχόταν για χάρη της παρουσίασης και κατέληξε με δύο ραγισμένα τζάμια, αφήνοντας άφωνο τόσο το κοινό όσο και τον Elon Musk!

 

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις