Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ενημερωτική εκδήλωση για το MITEF Greece Startup Competition 2020 στα Χανιά

Το MIT Enterprise Forum Greece, σε συνεργασία με το IEEE Student Branch of Technical University of Crete, διοργανώνουν ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης του “MITEF Greece Startup Competition 2020”

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019, στο Πολυτεχνείο Κρήτης, στα Χανιά, Κτίριο Επιστημών, στην αίθουσα 145Π42 από τις 13:00 – 16:00. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση ερευνητών και νεοφυών επιχειρήσεων σχετικά με τον διαγωνισμό.

Σημειώνεται ότι φέτος όπως και πέρυσι, ο διαγωνισμός θα περιλαμβάνει την θεματική ενότητα “Energy”, της οποίας αποκλειστικός χορηγός είναι για δεύτερη χρονιά τα Ελληνικά Πετρέλαια, ενώ “εγκαινιάζεται” και μια νέα κατηγορία, “Maritime”, σε συνεργασία με το Athens Maritime Innovation Center.

Οι δύο ενότητες “Energy ” και “Maritime” θα παρουσιαστούν παράλληλα με τη γενική θεματική κατηγορία τεχνολογικής καινοτομίας που λειτουργεί επί σειρά ετών. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν την απαραίτητη τεχνογνωσία μέσω της ανάπτυξης των επιχειρηματικών τους δεξιοτήτων (business skills workshops), αλλά και να λάβουν έμπρακτη καθοδήγηση (mentoring) ενώ παράλληλα, θα διερευνήσουν τις δυνατότητες νέων συνεργασιών.

Τελικός στόχος είναι η ανάδειξη και βράβευση ταλαντούχων και φιλόδοξων ελληνικών ομάδων και η προβολή τους διεθνώς, μέσα από το δίκτυο του MIT Enterprise Forum.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από:
  • Εκπρόσωπο των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ
  • Εκπρόσωπο του Athens Maritime Innovation Center
  • τον κ. Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Πρόεδρο του MIT Enterprise Forum Greece, που θα ενημερώσει το κοινό σχετικά με το φετινό διαγωνισμό και θα αναλύσει τις σημαντικότερες παραμέτρους για τη χρηματοδότηση μιας νεοφυούς επιχείρησης.

Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα σχετικά με την αίτηση συμμετοχής τους.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επισκέπτονται τους ακόλουθους συνδέσμους, προκειμένου να καταθέσουν τις αιτήσεις τους:

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν αλλά προαπαιτείται εγγραφή.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε είτε με το MITEF Greece, τηλ: 216 900 2981 , είτε με τον Βασίλη Βίττη, τηλ: 6974 742886, Πρόεδρο του Student Branch ΙΕΕΕ Χανίων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις