Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το MITEF Startup Competition 2020 “ταξιδεύει” σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα

Το MIT Enterprise Forum Greece «γυρίζει» την Ελλάδα για την παρουσίαση του «MITEF Greece Startup Competition 2020».

Πρώτος σταθμός η Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα οι εγκαταστάσεις του OK!Thess! Το MITEF  θα βρεθεί εκεί στις 2 Δεκεμβρίου και ώρα 16.00, με στόχο να ενημερώσει ερευνητές και νεοφυείς επιχειρήσεις για τον διαγωνισμό.

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης, η οποία διοργανώνεται σε συνεργασία με την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, θα είναι ο Χρήστος Τσικούδας, Co-Founder &  CEO της εταιρείας Twiddle, 1ος νικητής του διαγωνισμού MITEF Greece Startup Competition 2019 και ο Δημήτρης Μουστάκας, Co-Founder της εταιρείας AidPlex, 2ος νικητής του διαγωνισμού, οι οποίοι θα μιλήσουν για την εμπειρία τους και τη σημασία του διαγωνισμού.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν ομιλίες από:

  • Εκπρόσωπο των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ
  • Εκπρόσωπο του Athens Maritime Innovation Center
  • τον κ. Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Πρόεδρο του MIT Enterprise Forum Greece, που θα ενημερώσει το κοινό σχετικά με το φετινό διαγωνισμό και θα αναλύσει τις σημαντικότερες παραμέτρους για τη χρηματοδότηση μιας νεοφυούς επιχείρησης.
  • τον Δρ. Κυριάκο Λουφάκη, Πρόεδρο Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας.

Δύο μέρες μετά, στις 4 Δεκεμβρίου 2019, στις 12:30, το MITEF διοργανώνει παρόμοια εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο του Ινστιτούτου Επιστημών Χημικής Μηχανικής (ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ) στην Πάτρα.

Κεντρικός ομιλητής και αυτής της εκδήλωσης θα είναι ο Χρήστος Τσικούδας, Co-Founder &  CEO της Twiddle. Θα ακολουθήσουν ομιλίες από εκπρόσωπο των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ, του Athens Maritime Innovation Center και από τον τον κ. Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Πρόεδρο του MIT Enterprise Forum Greece.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στην εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη πατήστε εδώ.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στην εκδήλωση στην Πάτρα, πατήστε εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις