Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

WordPress: Το τελευταίο meetup για το 2019 στη Λάρισα!

Η Ελληνική Κοινότητα του WordPress διοργανώνει το τελευταίο meetup για τη χρονιά του 2019 το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, στη Λάρισα και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ Όμηρος και το Aegean College στην Πατρόκλου 14.

Όσοι συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις εξής θεματικές:

WordPress Essentials: πρώτη γνωριμία με το διαχειριστικό περιβάλλον του WordPress

Τη θεματική αυτή θα παρουσιάσει ο Ευάγγελος Αθανασιάδης, λάτρης του web και ανοιχτού λογισμικού και της τεχνολογίας. Ο κ. Αθανασιάδης ασχολείται με το WordPress από το 2005 και ηγείται της Ελληνικής μετάφρασης και διανομής του WordPress.

Σε αυτή την παρουσίαση, θα γνωρίσετε την διαχείριση του WordPress. Θα ανακαλύψετε πώς να εγκαταστήσετε θέματα και λειτουργικότητα αλλά και πως θα γράψετε το πρώτο σας άρθρο με τον νέο διορθωτή Gutenberg. Αν είστε αρχάριος, είναι η ευκαιρία να πάρετε μια γεύση από το διαχειριστικό περιβάλλον του WordPress.

Πώς επηρεάζει η ταχύτητα ιστοσελίδας τις πωλήσεις σας

Ο Εμμανουήλ Πούρικας είναι συνιδρυτής και συνιδιοκτήτης της Readmore Creative, εταιρείας που ασχολείται με την κατασκευή και προώθηση Ιστοσελίδων αλλά και το Branding επιχειρήσεων από το 2010 με έδρα τη Λάρισα. Κύριος τομέας ενασχόλησης του είναι το Front end development ενώ χρησιμοποιεί το WordPress σχεδόν 3 χρόνια έχοντας γράψει και αρκετά plugins για εσωτερική χρήση.

Σε αυτό το meetup θα παρουσιάσει ενδιαφέροντα στατιστικά για το πώς επηρεάζει πραγματικά η ταχύτητα τις πωλήσεις του eshop σας, τι πρέπει να προσέξετε αλλά και πώς μπορείτε να τη βελτιώσετε.
Extra bonus: Ένα εύκολο και έξυπνο trick για να βελτιώσετε κατακόρυφα την εμπειρία του τελικού χρήστη στην ιστοσελίδα σας.

Βρες τη φωνή σου σε αυτόν τον μαγικό κόσμο που λέγεται διαδίκτυο.

Η Φωτεινή Βαβίτσα δηλώνει «I am an Economist by profession but a Marketeer by heart!». Σπούδασε Οικονομικά στο Α.Π.Θ. όπου συνέχισε το μεταπτυχιακό της στην Πληροφορική & Διοίκηση. Από την πρώτη στιγμή ήξερε ότι ήθελε να ασχοληθεί με το Marketing. Η οικονομική κρίση και η αδυναμία εύρεσης εργασίας την οδήγησαν να δημιουργήσει ένα blog και να συλλέξει μόνη της την εμπειρία που χρειαζόταν. Αυτή η αρχή ήταν όλα όσα χρειαζόταν για να βρει τελικά την πρώτη της εργασιακή ευκαιρία και να γίνει στην πορεία συνέταιρος σε ένα Marketing Agency.

Σήμερα, ως ελεύθερη επαγγελματίας, συνεχίζει με πολλή αγάπη στον χώρο του Marketing και της Επικοινωνίας. Το πάθος της είναι να βοηθάει ανθρώπους και επιχειρήσεις να βρουν και να διεκδικήσουν τη φωνή τους στο διαδίκτυο.

Η παρουσίαση αυτή θα καταρρίψει όλους τους τρομακτικούς μύθους γύρω από τη διαφήμιση στο διαδίκτυο, το Facebook, το Instagram, το YouTube, το LinkedIn, το Google και το Facebook Ads και θα δείξει στους συμμετέχοντες πως μπορούν να ξεχωρίσουν στο διαδίκτυο κάνοντας παράλληλα αυτό που αγαπούν.

Δήλωσε τώρα συμμετοχή εδώ!

Για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδήλωσης, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν την συμμετοχή τους, εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις