Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ξεκινούν αύριο τα εκπαιδευτικά σεμινάρια της Samsung στο Innovathens

Ξεκινούν αύριο τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που διοργανώνει η Samsung στο INNOVATHENS powered by Samsung, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με την KPMG, το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και τον Σύνδεσμο Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ). Η συμμετοχή είναι δωρεάν και συνοδεύεται από πιστοποίηση παρακολούθησης.

Τα σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν τον Δεκέμβριο αλλά και τον Ιανουάριο είναι τα εξής:

«ΕΚΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ; ΕΝΤΟΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ – ReLaunch Your Career» (4/12/2019, 16:00 – 19:00)

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αφορά στην υποστήριξη ατόμων με τουλάχιστον 5ετή εργασιακή εμπειρία κατά την αναζήτηση της επόμενης θέσης εργασίας τους και στην ενίσχυση του τρόπου προβολής του προφίλ τους για την επίτευξη του παραπάνω στόχου.

Presentation & Communication skills: Interpersonal skills – Working together for a better future (16/12/2019, 16:00 – 18:00)

Στόχος του είναι να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες από 18-25 χρονών (φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους), με γνώσεις Αγγλικών Β2 level (επίπεδο Lower ή αντίστοιχο), για τη λειτουργία των ομάδων, ώστε να μπορούν να λειτουργούν με πνεύμα συνεργασίας, αναδεικνύοντας τα ταλέντα και τις δεξιότητές τους.

Innovation and Design Thinking in Mobile Applications and Services (08/01/2020, 16:00 – 20:00)

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε τελειόφοιτους ή απόφοιτους Πανεπιστημίων, Τεχνικών και Πολυτεχνικών Σχολών, με στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων σε θέματα σχεδίασης και ανάπτυξης νέων υπηρεσιών και επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις