Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Samsung “μπαίνει” στο PropTech με νέα της επένδυση

Η Travelio, μια PropTech Startup από την Ινδονησία, ανακοίνωσε ότι η Samsung Venture Investment Corporation συμμετείχε στην τελευταία χρηματοδότηση της.

“Είμαστε πολύ τυχεροί που η Samsung είναι η τελευταία προσθήκη στους μετόχους μας. Το ιστορικό της και η εμπειρία της θα μας βοηθήσει να γίνουμε μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη και αξιόπιστη εταιρεία”, δήλωσε ο CEO και συνιδρυτής της Travelio, Hendry Rusli στη σχετική ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι η χρηματοδότηση που “σήκωσε” συνολικά η εταιρεία ανήλθε στα 18 εκατ. δολάρια. Του γύρου ηγήθηκαν οι Pavilion Capital και Gobi Partners ενώ συμμετείχαν και υφιστάμενοι επενδυτές συμπεριλαμβανομένων των IndoGen Capital, Vynn Capital και Insignia Ventures.

Τι κάνει όμως η Travelio; Η εταιρεία ξεκίνησε σαν πλατφόρμα τύπου airbnb, απευθυνόμενη σε τουρίστες και έχει εξελιχθεί σε μια πλατφόρμα ακινήτων που απευθύνεται πλέον σε τους τοπικούς και μη ενοικιαστές που αναζητούν προσωρινή στέγαση και δυνατότητες προσιτής διαβίωσης.

Τώρα, με τη νέα χρηματοδότηση, η εταιρεία σκοπεύει να ενισχύσει τον τομέα του marketing, να αποκτήσει νέα ταλέντα και να αναπτύξει νέα προϊόντα για την καλύτερη εξυπηρέτηση ενοικιαστών και ιδιοκτητών. Επίσης, η εταιρεία σκοπεύει να λανσάρει νέες υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα τη διακόσμηση των ακινήτων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις