Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

1,1 εκατ. συνδρομητές έχασε τον Νοέμβριο το Netflix από το Disney+!

1,1 εκατ. συνδρομητές “έκλεψε” μέσα στον Νοέμβριο το Disney+ από το Netflix, σύμφωνα με έκθεση αναλυτή που δημοσιεύουν διεθνή μέσα.

Στο report υπολογίζεται επίσης ότι ο κολοσσός του streaming έχει χάσει 1,6 εκατ. συνδρομητές στο τέταρτο τρίμηνο του 2019, την περίοδο δηλαδή που έκαναν πρεμιέρα τα Disney+ και Apple TV+. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι το Netflix θα δει “ζημιά” στους συνδρομητές του, αφού μαζί με αυτούς που “εγκαταλείπουν” την πλατφόρμα, υπάρχουν και πολλά νέα μέλη.

Μάλιστα, η έκθεση αναφέρει ότι το Netflix εκτιμά ότι θα φτάσει ή και θα ξεπεράσει τις προβλέψεις του τέταρτου τριμήνου, που έκαναν λόγο για 7,6 εκατ. νέους συνδρομητές! Η εταιρεία δεν φαίνεται να φοβάται ιδιαίτερα τη νέα συνδρομητική υπηρεσία, παρόλο που αυτή σκοπεύει να επεκταθεί παγκοσμίως μέσα στους επόμενους μήνες.

Ο CEO του Netflix, Reed Hastings, έχει δηλώσει ότι δεν βλέπει τις αυξανόμενες επιλογές για τους καταναλωτές ως κάτι κακό για το Netflix. Στην ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του προηγούμενου τριμήνου, ο Hastings είχε πει επίσης ότι το Netflix ανταγωνίζεται εδώ και χρόνια με το Hulu, την Amazon και το YouTube, επομένως δεν υπάρχει κάποια μεγάλη αλλαγή στον χώρο. “Όλοι εμείς ανταγωνιζόμαστε την τηλεόραση και είμαστε όλοι σχετικά μικροί μπροστά της” είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις