Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Δωρεάν βόλτες με ηλεκτρικά ποδήλατα από την Cityzen Parking & Services

Η Cityzen Parking & Services προσφέρει σε όλους τους Αθηναίους, την ευκαιρία να βιώσουν την εμπειρία οδήγησης ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου, με την ειδική διαδρομή που έχει δημιουργήσει, μέσα στον χώρο στάθμευσης Cityzen Δικαστήρια Ευελπίδων.

Την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου, μετά τις 3 το μεσημέρι, oι επισκέπτες – μέσω ενός δωρεάν test ride- θα πάρουν μια καλή ιδέα για το πως λειτουργεί ένας σύγχρονος ευρωπαϊκός κόμβος κινητικότητας μέσω του οποίου οι οδηγοί μπορούν να σταθμεύουν το όχημά τους και αμέσως μετά να χρησιμοποιούν διαφορετικές επιλογές μετακίνησης όπως την υπηρεσία park & ride, τα παραδοσιακά αλλά και τα ηλεκτρικά ποδήλατα, τα λεωφορεία, το μετρό ή ακόμη και car sharing για να μετακινηθούν στην πόλη.

Η Cityzen Parking & Services θέλει να εισάγει και στην Ελληνική πρωτεύουσα, την ιδέα του micromobility μέσω των ποδηλάτων, που αποτελούν, σύμφωνα με την ίδια μια ουσιαστική λύση, ανεξαρτήτως απόστασης ή μορφολογίας εδάφους.

Σημειώνεται ότι ειδικά για την εορταστική περίοδο, από την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου μέχρι και την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020, από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 3 το πρωί, η Cityzen προσφέρει τον ξεχωριστό νυχτερινό τιμοκατάλογο Cityzen nightparking.

Οι Αθηναίοι που θα συμμετέχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις της περιφέρειας στο Πεδίον του Άρεως, που είναι ακριβώς απέναντι από το χώρο στάθμευσης, θα απολαμβάνουν του ειδικού τιμολογίου parking 2€ την 1η ώρα και 50 λεπτά κάθε επόμενη.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις