Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Razer έκανε αίτηση για τραπεζική άδεια στη Σιγκαπούρη

Η γνωστή εταιρεία προϊόντων gaming Razer έκανε αίτηση για μια πλήρη ψηφιακή τράπεζα στη Σιγκαπούρη, με την κοινοπραξία να περιλαμβάνει διάφορες μεγάλες εταιρείες όπως ασφαλιστικές, επενδυτικές αλλά και καταναλωτικές.

Ο χρηματοοικονομικός βραχίονας της Razer θα κατέχει το 60% της Razer Youth Bank, με το υπόλοιπο ποσοστό να το μοιράζεται με τον όμιλο σουπερμάρκετ Sheng Siong Holdings, την ασφαλιστική εταιρεία FWD, την LinkSure Global, την early-stage tech venture capital Insignia Ventures Partners και την Carro, ένα marketplace για αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με το άρθρο του CNBC η νέα ψηφιακή τράπεζα θα εστιάσει σε νέους και millennials και θα προσφέρει πλούσιες εμπειρίες που συμβαδίζουν με τον τρόπο ζωής των ανωτέρω ενώ θα συνεργαστεί και με άλλες εταιρείες όπως η SkyScanner και η Visa. Βέβαια, αν ρίξουμε μια ματιά στους συμμετέχοντες στη κοινοπραξία είναι εμφανές τι υπηρεσίες και προσφορές θα προσφέρει στο νεανικό κοινό της η τράπεζα.

Η Razer έχει πρόσβαση σε εκατομμύρια gamers ηλικίας 18 και άνω και ήδη έχει προσπαθήσει να μπει στα των ψηφιακών χρηματο-οικονομικών με ψηφιακά νομίσματα, όχι και τόσο πετυχημένα.

Σύμφωνα με το ίδιο άρθρο μέχρι πέντε άδειες για ψηφιακές τράπεζες θα εκδοθούν το 2020 στην Σιγκαπούρη, με τις δυο πρώτες να πηγαίνουν στην Grab και στην Razer.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις