Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Syncbnb συνεργάζεται με την Welcome Pickups και προσφέρει νέες υπηρεσίες

Η Syncbnb ανακοίνωσε μία νέα συνεργασία με την Welcome Pickups, μέσω της οποίας θα προσφέρει στους πελάτες της “αξέχαστες διαδρομές” από το αεροδρόμιο έως το ξενοδοχείο/σπίτι το οποίο έχουν “κλείσει”.

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωσή της, η ενσωμάτωση των υπηρεσιών της Welcome, η οποία ήδη συνεργάζεται με πάνω από 1500 ξενοδοχεία και επεκτείνεται με συνεργασίες με αεροπορικές γραμμές, τουριστικούς πράκτορες και μεσίτες, ταιριάζει απόλυτα στην στρατηγική της και θα προσθέσει αξία στην εμπειρία του επισκέπτη, μειώνοντας παράλληλα τις καθημερινές υποχρεώσεις του διαχειριστή/ ιδιοκτήτη του ακινήτου.

Τι θα προσφέρει

Ουσιαστικά, μέσω της νέας συνεργασίας, η Welcome θα αυτοματοποιήσει το ζήτημα της μεταφοράς των καλεσμένων και θα εξοικονομήσει χρόνο στον διαχειριστή/ ιδιοκτήτη ενημερώνοντάς τον για την ακριβή ώρα άφιξης των καλεσμένων. Η Syncnb “υπόσχεται” στους πελάτες της ότι οι νέες παροχές θα βελτιώσουν τις κριτικές τους και θα τους αποφέρουν επιπλέον έσοδα.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί επίσης ότι η Syncbnb θα προσφέρει τις υπηρεσίες δωρεάν, επομένως δεν θα υπάρχουν επιπλέον έξοδα για τους πελάτες της, ενώ,όπως λέει, δεν χρειάζεται καμία εκπαίδευση προσωπικού καθώς το σύστημα είναι πλήρως αυτοματοποιημένο. Η εγκατάστασή του προϊόντος (διαδραστικός πίνακας, ενσωμάτωση API) , τέλος, είναι άμεση και ολοκληρώνεται σε δέκα λεπτά, τονίζει η εταιρεία.

Για να μάθετε περισσότερα μπορείτε να μεταβείτε εδώ.

Η Syncbnb

Η Syncbnb ιδρύθηκε το 2017 από τους Αλέξανδρο Καραβίτη και Πέτρο Ζιώγα και βοηθάει ιδιοκτήτες και διαχειριστές ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης να αυξήσουν τις πωλήσεις τους αποκτώντας παρουσία σε πολλαπλά κανάλια διανομής (Airbnb, Booking.com, Homeaway, Tripadvisor, Expedia κλπ) και στην συνέχεια φροντίζει ώστε να όλα τα ημερολόγια σε όλα τα κανάλια να είναι πλήρως συγχρονισμένα ώστε να μην έχουν διπλοκρατήσεις.

Η Welcome

Η Welcome ιδρύθηκε το 2015 στην Αθήνα ως η πρώτη εταιρεία που προσφέρει μια συνολική ταξιδιωτική εμπειρία. Από τη στιγμή της άφιξης ενός ταξιδιώτη σε ένα νέο προορισμό μέχρι την επιστροφή του, η Welcome αναλαμβάνει όλες τις ταξιδιωτικές ανάγκες (μεταφορές, ταξιδιωτικά προϊόντα, προτάσεις ενασχόλησης, πληροφορίες) με φιλικό και εύκολο και τρόπο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις