Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

FintelioΧ: Η πρώτη σουίτα enterprise λύσεων στο χώρο του Fintech από την Crowpolicy

Η Crowdpolicy παρουσιάζει για πρώτη φορά τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα FintelioX, στην ανοικτή εκδήλωση “Open Banking FintelioΧ Goes Global”, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 17:00 στο Innovathens (Πειραιώς 100, Γκάζι).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, εκτός τη παρουσίασης, θα αναπτυχθεί συζήτηση για την προοπτική και τις ευκαιρίες του Open Banking και των Financial Technologies (Fintech) στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και τις επενδυτικές και επιχειρηματικές ευκαιρίες που δημιουργούνται για πολλούς τομείς της οικονομίας.

Το event “Open Banking FintelioΧ Goes Global” απευθύνεται σε στελέχη Tραπεζών και χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, επιχειρηματίες, στελέχη από το χώρο του digital transformation & innovation και των ηλεκτρονικών υπηρεσιών, επενδυτές αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο για τις σχετικές ευκαιρίες και δυνατότητες ανάπτυξης επιχειρηματικών μοντέλων στον αναδυόμενο τομέα του Fintech.

Τι είναι το FintelioX

To FintelioX είναι η πρώτη ολοκληρωμένη σουίτα enterprise λύσεων και υπηρεσιών στον χώρο των χρηματοοικονομικών τεχνολογιών — Fintech στην Ελλάδα. Παρέχει τη δυνατότητα στις Τράπεζες και σε άλλους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες της Ευρωπαϊκής Οδηγίας PSD2 για την ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών μοντέλων και σε πλήθος μεγάλων οργανισμών του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα για την αποτελεσματική ενσωμάτωση χρηματοοικονομικών συναλλαγών στις διαδικασίες τους και τη διαχείριση δεδομένων τους για την παραγωγή αξίας.

Η σουίτα enterprise λύσεων FintelioX βασίζεται σε state of art τεχνολογίες διαχείρισης open APIs, εργαλεία για developers βασισμένα σε διεθνή πρότυπα (FinTech SDK), marketplace & banking as a service υποδομές, εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου(e-commerce) καθώς και σε κάθετες λύσεις όπως chatbots, government & utility bill payments και crowdfunding.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης

17:00–17:30 Προσέλευση & Εγγραφές

17:30–18:00 Fintech made in Greece — Open Banking & FintelioX goes Global — Γιώργος Καραμανώλης, Co-founder & CTO/CIO Crowdpolicy

18:00–19:00 Beyond PSD2 — Οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις του Open Banking για τον τομέα του FinTech

Παρουσιάσεις / Executive panel από στελέχη τραπεζών

19:00–20:00 Networking — Drink

Για να δηλώσετε συμμετοχή, πατήστε εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις