Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ένας χρόνος iMEdD: 24ωρη εκδήλωση για τη δημοσιογραφία

To iMEdD – incubator for media education and development, κλείνει ένα χρόνο λειτουργίας, πραγματοποιώντας μία 24ωρη εκδήλωση αφιερωμένη στη δημοσιογραφία και τους ανθρώπους της.

Συζητήσεις με σημαντικούς εκπροσώπους του κλάδου από την Ελλάδα και το εξωτερικό, workshops εστιασμένα σε σύγχρονες πρακτικές και εργαλεία, η πολυαναμενόμενη δημοσιογραφική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ “Agora II” του Γιώργου Αυγερόπουλου, ποικίλες παράλληλες δράσεις και πολλή μουσική, θα συνθέσουν το πλαίσιο της φετινής 24ωρης συνάντησης του iMEdD.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει την Παρασκευή 7/2, 9:00 και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 8/2, 9:00, στη Σταδίου 3Α, 6ο όροφο. Για να συμμετάσχετε, είναι απαραίτητη η εγγραφή εδώ: https://www.eventora.com/el/Events/iMEdD_24HOURS. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.imedd.org/el/24h-2020/

To iMEdD

Το iMEdD, είναι ένας μη κερδοσκοπικός δημοσιογραφικός οργανισμός  που δημιουργήθηκε με ιδρυτική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Το 2019, περισσότερα από 20 προγράμματα πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των 4 ενεργών πυλώνων: Incubator, Ideas Zone, Lab & Bridge, με περισσότερους από 100 εισηγητές, μέντορες και συνεργάτες και περισσότερους από 800 συμμετέχοντες, να έρχονται κοντά, με στόχο την προαγωγή και ενίσχυση της διαφάνειας, την εγκυρότητα και την ανεξαρτησία στη δημοσιογραφία.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις