Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Για το MWC του 2016 προετοιμάζεται – ήδη – ο ΣΕΚΕΕ

Απολογιστική συνέντευξη Τύπου για την παρουσία του ελληνικού περιπτέρου στη μεγάλη διεθνή έκθεση Mobile World Congress, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες, φιλοξένησε ο Σύνδεσμος Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας.

Οι επικεφαλής του ΣΕΚΕΕ ξεκίνησαν μάλιστα τις πρώτες συζητήσεις για την οργάνωση της επόμενης αποστολής στην εκδήλωση του 2016, αξιολογώντας πολύ θετικά τη φετινή παρουσία.

Ο γενικός διευθυντής του ΣΕΚΕΕ, Γιάννης Κωτσής-Γιανναράκης τόνισε ότι η ελληνική αποστολή το 2015 ήταν εξίσου ενθουσιώδης και δυναμική, αλλά περισσότερο ώριμη, αντλώντας από την εμπειρία την δύο προηγούμενων αποστολών. Το ελληνικό περίπτερο φέτος βρέθηκε σε καλύτερο χώρο, με περισσότερο εύρος καινοτομίας και επιχειρηματικής στόχευσης, ανέφερε.

Από την πλευρά του, ο ταμίας του ΣΕΚΕΕ, Ευάγγελος Αντωνιάδης, ανέφερε ότι με βάση τους στόχους που είχαν τεθεί, η αποστολή έκανε πολύ καλή δουλειά και εξέφρασε την άποψη ότι του χρόνου η αποστολή θα πάει ακόμη καλύτερα.

Επίσης, τόνισε τις προκλήσεις που συνάντησε η ελληνική αποστολή συμμετέχοντας σε μία τεράστια διεθνή έκθεση.

Ο managing director της Cytech ανέφερε ότι όσο περισσότερο μεγαλώνει το ίδιο το Mobile World Congress τόσο πιο δύσκολο γίνεται για τις ελληνικές εταιρείες να καταφέρουν να «φανούν» και να επιδείξουν τα προϊόντα τους, ανάμεσα σε πάνω από 2.000 εκθέτες.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που επεσήμανε ο Ευ. Αντωνιάδης ήταν ο B2B χαρακτήρας της έκθεσης, κάτι που θα πρέπει να κατευθύνει το είδος των ελληνικών εταιριών και προϊόντων που θα πρέπει να εκτίθενται στο Mobile World Congress.

*Φωτογραφία από το Greece at MWC

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις