Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

«Διαστημικά» τα McDonald’s το 2020

Φαντάζεστε ότι μπορεί το 2020 να μπαίνετε σε ένα κατάστημα McDonald’s, να παραγγέλνετε το φαγητό σας και την ώρα που περιμένετε να παίζετε ηλεκτρονικά παιχνίδια; Αυτό τουλάχιστον είναι το όραμα του Ατίφ Ρακίφ, του πρώτου επικεφαλής ψηφιακών υπηρεσιών της McDonald’s, ο οποίος έχει αναλάβει το λανσάρισμα καταστημάτων και υπηρεσιών της επόμενης δεκαετίας.

Rafiq_Atif_02_702x702
O Ατίφ Ρακίφ, πρώτος επικεφαλής ψηφιακών υπηρεσιών της McDonald’s.

Έτσι, τα εστιατόρια της εταιρείας θα έχουν συγκεκριμένες συσκευές και software που θα επιτρέπει την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών τους. Οι πελάτες θα μπορούν να παραγγέλνουν ακόμη και μέσω του κινητού τους τηλεφώνου και να «συγχρονίζονται» με την αντίστοιχη εφαρμογή στο smartphone τους, στην οποία θα εμφανίζονται αυτόματα οι προτιμήσεις τους, όπως στο Amazon.

Επίσης, στα δύο-τρία λεπτά αναμονής για να ετοιμαστεί η παραγγελία, το τραπέζι θα μετατρέπεται σε κονσόλα παιχνιδιών ή ψυχαγωγίας, ενώ κατά τη διάρκεια του φαγητού θα περιηγείστε εικονικά στα… γλυκά που ακολουθούν. Και με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού, το γλυκό θα ετοιμάζεται πριν καν χωνέψετε το BigMac σας…!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις