Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Για Χαλάνδρι και Βόρεια Προάστια ετοιμάζεται το Forky

Το Forky, μία νέα υπηρεσία που παρασκευάζει ποιοτικό φαγητό και, αξιοποιώντας την τεχνολογία, το διανέμει σε σύντομο χρονικό διάστημα και με χαμηλό κόστος, προετοιμάζεται να επεκτείνει τις περιοχές στις οποίες παραδίδει και να φθάσει μέσα στους επόμενους μήνες και σε νέες περιοχές του κέντρου της Αθήνας, ενώ παράλληλα ετοιμάζει και ένα δεύτερο πρατήριο, προκειμένου να παραδίδει στο Χαλάνδρι και στα Βόρεια Προάστια, όπου έχουν την έδρα τους πολλές εταιρείες και γραφεία.

Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή του ο Μιχάλης Γκόντας, συνιδρυτής της Forky.

Υπενθυμίζεται ότι την πρώτη του συνέντευξη ο Μ. Γκόντας την είχε παραχωρήσει στο Startupper.gr όταν και είχε ανακοινώσει την επένδυση που έχει λάβει η εταιρεία από Openfund, ένα βρετανικό ταμείο και ιδιώτες επενδυτές, συνολικού ύψους 800.000 ευρώ. Κεφάλαια τα οποία τροφοδοτούν αυτή τη γεωγραφική επέκταση της εταιρείας.

Δείτε την στο Μ. Γκόντας: «Το Forky έκλεισε τον πρώτο γύρο χρηματοδότησης 800.000 ευρώ»

Το μενού του Forky, το οποίο επιμελείται ο σεφ Στράτος Μάρκου, προσφάτως εμπλουτίσθηκε με μία νέα επιλογή, ψωμάκια σε διάφορες γεύσεις, προκειμένου να συνοδεύει τα πιάτα που προσέφερε ήδη, κάτι που ζητούσαν οι πελάτες της εταιρείας, όπως αναφέρει ο έτερος συνιδρυτής Πέτρος Πιτσιλής. Η εταιρεία, μάλιστα, πειραματίζεται με την εισαγωγή και μίας επιλογής γλυκού, δίπλα στο κύριο πιάτο και στις σαλάτες που προσφέρει.

Αντίστοιχες υπηρεσίες στο εξωτερικό, όπως έχει παρουσιάσει το Startupper.gr, προσφέρουν μία ολοκληρωμένη γκάμα γευμάτων και συνοδευτικών, ενώ σε πολλές περιπτώσεις εξυπηρετούν και βραδυνά ωράρια, ενώ προς το παρόν η Forky παραδίδει μόνο από τις 12:00 έως τις 16:00.

Διαβάστε περισσότερα στο Πόσα «σήκωσαν» τα «Forky» σε ΗΠΑ και Ευρώπη;

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις