Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Παρουσίαση business plans του “Επιχειρηματικότητα στη Πράξη”

Με την παρουσίαση των επιχειρηματικών σχεδίων των συμμετεχόντων, ολοκληρώνεται στις 5 Ιουνίου το εφαρμοσμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Επιχειρηματικότητα στην Πράξη” του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Μέσω της υλοποίησης του εν λόγω προγράμματος επιχειρείται η σύνδεση της πραγματικής οικονομίας με τις επχιειρήσεις, προσφέροντας στήριξη και τεχνογνωσία σε νέους με καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες. Στόχος; Να συνεισφέρει στην ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας στη χώρα μας και στη μετατροπή επιχειρηματικών ιδεών σε πράξη!

Υπενθυμίζεται πως το πρόγραμμα ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2014 και τα μαθήματα ολοκληρώθηκαν τον περασμένο Μάρτιο. Εν συνεχεία, οι συμμετέχοντες ανέπτυξαν το επιχειρηματικό τους σχέδιο το οποίο και θα παρουσιάσουν σε ειδική εκδήλωση ενώπιον κριτικής επιτροπής ειδικών. Όσο για την καλύτερη πρόταση, θα λάβει χρηματικό έπαθλο 3.000 ευρώ το οποίο προσφέρει η εταιρεία Pfizer Ελλάς.

Τέλος, το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Λέσχης Επιχειρηματικότητας και τη χορηγία των Ομίλου Ελληνικά Χρηματιστήρια, ΔΕΗ Α.Ε., Εθνική Τράπεζα και Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις