Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Έκθεση για τις ελληνικές γαστρονομικές ιστορίες από το Μουσείο Eλληνικής Γαστρονομίας και την Clio Muse

Την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την επίσημη έναρξη της ηλεκτρονικής εφαρμογής περιήγησης Clio Muse στo Μουσείο Ελληνικής Γαστρονομίας με τίτλο, “Μικρές Γαστρονομικές Ιστορίες”.

Δύο νέες και καινοτόμες προσπάθειες από τους χώρους του πολιτισμού και της τεχνολογίας ενώνουν τις δυνάμεις τους: Το Μ.Ε.Γ. υποδέχεται την Clio Muse, με στόχο τον ψηφιακό εμπλουτισμό της πρώτης του περιοδικής έκθεσης “Μοναστηριακή Διατροφή και Παραδοσιακή Κουζίνα”.

Μέσα από την ψηφιακή εφαρμογή ο επισκέπτης ανακαλύπτει ενδιαφέρουσες ιστορίες για τις παραδόσεις, τα έθιμα, τα εργαλεία και τα σκεύη παραγωγής στην πρώτη διαδραστική έκθεση για την διατροφικό πολιτισμό της Ελλάδας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Μουσείο Ελληνικής Γαστρονομίας, Αγ. Δημητρίου 13, Ψυρρή.

Πρόγραμμα εκδήλωσης:
18:15 Παρουσίαση
Σύντομη παρουσίαση του Μουσείου και της έκθεσης του Μ.Ε.Γ. καθώς και της εφαρμογής Clio Muse.
19:00 Ξενάγηση
Μετά την παρουσίαση οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα δωρεάν χρήσης και περιήγησης στους χώρους του Μουσείου με την εφαρμογή από το κινητό τους (Android, iPhone).
19:45 Συζήτηση με συνοδεία κρασιού και εδεσμάτων
Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με συζήτηση στο αίθριο του Μουσείου.

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή ξενάγησης της Clio Muse και να ανακαλύψετε τις ιστορίες της έκθεσης μπορείτε να επισκεφθείτε την παρακάτω διεύθυνση: bit.ly/cliomuse.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις