Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

EIT InnoEnergy: Παράταση υποβολής αιτήσεων για το PowerUp! Challenge

Τα κύρια θεματικά πεδία είναι η ενέργεια, η κινητικότητα, το cleantech, οι «έξυπνες» πόλεις

Το EIT InnoEnergy παρατείνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο PowerUp Challenge μέχρι τις 10 Μαρτίου 2020 λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα στην περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

Το EIT InnoEnergy PowerUp! Challenge είναι μια ευκαιρία για εταιρείες από την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη να γίνουν ο επόμενος «μονόκερος» στο χαρτοφυλάκιο της InnoEnergy. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επιχειρηματίες σε όλα τα στάδια ανάπτυξης του προϊόντος τους.

Η InnoEnergy βοηθά τις επιχειρήσεις να αποκομίσουν έσοδα από τις ιδέες τους και να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στις διεθνείς αγορές. Τα κύρια θεματικά πεδία είναι η ενέργεια, η κινητικότητα, το cleantech, οι «έξυπνες» πόλεις, αλλά η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλες τις καινοτόμες ιδέες.

Οι αιτούντες που βρίσκονται στο στάδιο νεοφυούς επιχείρησης θα μπουν αυτομάτως στον διαγωνισμό για τον τίτλο «Start-up of the Year». Οι ομάδες που θα προκριθούν θα κληθούν να συμμετάσχουν στα διήμερα Business Bootcamps όπου θα συνεργαστούν με τους καλύτερους Ευρωπαίους επαγγελματίες και coaches.

Διαβάστε ακόμη: Μεγάλες οι ευκαιρίες για τις Ελληνικές Startups στον διαγωνισμό PowerUP Challenge!

Οι νικητές των Εθνικών Τελικών θα διαγωνιστούν  στον Μεγάλο Τελικό του PowerUp! στο impact’20 – το μεγαλύτερο συνέδριο για την ψηφιακή οικονομία για νεοσύστατες επιχειρήσεις, ερευνητές και δημόσιους φορείς στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Το πρώτο βραβείο είναι  50.000 ευρώ μετρητά και διάφορα Partner βραβεία. Όλοι οι φιναλίστ θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις ιδέες τους στους μεγαλύτερους εκπροσώπους της βιομηχανίας και VCs.

Η Amazon Web Services (AWS) είναι ένας από τους συνεργάτες που θα λάβουν μέρος στο InnoEnergy PowerUp! Challenge το 2020. Για τους επιλεγμένους συμμετέχοντες, το παγκόσμιο megabrand παρέχει βραβείο αξίας 100.000 δολάρια σε πιστώσεις στο πρόγραμμα AWS Activate και υποστήριξη στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες. Άλλοι Συνεργάτες Βραβείων είναι η Revolut και η SpeedUp. Όλα τα πιθανά βραβεία προστίθενται στο www.powerup.innoenergy.com.

Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια η Pleione Energy  και η Recytrust έχουν λάβει υποστήριξη από την InnoEnergy. Η Pleione Energy κατέκτησε τη 2η θέση στον αντίστοιχο διαγωνισμό του 2016, λαμβάνοντας χρηματικό έπαθλο αξίας 5.000 ευρώ, ενώ η InnoEnergy επένδυσε στη Recytrust μέσω του επιχειρηματικού επιταχυντή της InnoEnergy Highway.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο PowerUp! Challenge πρέπει να υποβάλετε την αίτησή σας μέχρι τις 10 Μαρτίου 2020 στον ιστοχώρο της InnoEnergy: https://powerup.innoenergy.com

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις