Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Έως τις 29/5 οι αιτήσεις για τον διαγωνισμό Trophy-Τροφή Challenge

Ο διαγωνισμός επιβραβεύει τις πιο καινοτόμες επιχειρηματικές agri-tech & food-tech ιδέες

Συνεχίζεται, έως και τις 19 Μαΐου, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τον επιχειρηματικό διαγωνισμό Trophy- Τροφή Challenge.

Ο διαγωνισμός επιβραβεύει τις πιο καινοτόμες επιχειρηματικές agri-tech & food-tech ιδέες και λύσεις που «απαντούν» στις σύγχρονες αγροδιατροφικές προκλήσεις και αφορά όλους τους τομείς της αγροδιατροφής, συμπεριλαμβανομένης της γεωργικής και ζωικής παραγωγής, της επεξεργασίας και της τεχνολογίας τροφίμων.

Οι τρεις κατηγορίες του διαγωνισμού, στις οποίες κάποιος μπορεί να υποβάλλει τη συμμετοχή του είναι:

  1. Agri-Tech Startups, για επιχειρηματικές προτάσεις που αφορούν τον πρωτογενή τομέα και έχουν αναπτύξει κάποιο πρωτότυπο
  2. Food-Tech Startups, για επιχειρηματικές προτάσεις που αφορούν την επεξεργασία και ποιότητα τροφίμων και έχουν αναπτύξει κάποιο πρωτότυπο
  3. Agri-Tech & Food-Tech Ideas , για επιχειρηματικές προτάσεις που αφορούν είτε τον πρωτογενή τομέα είτε την επεξεργασία και ποιότητα τροφίμων, δεν έχουν αναπτύξει κάποιο πρωτότυπο και βρίσκονται σε αρχικά στάδια ανάπτυξης.

Οι νικητές του Trophy-Τροφή Challenge θα έχουν ευκαιρίες διεθνούς δικτύωσης, εξατομικευμένης υποστήριξης και διεκδίκησης χρηματικών επάθλων, συνολικού ύψους 22.000 ευρώ.

Μάθετε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή στο https://trophychallenge.gr/

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις