Άνοιξαν οι αιτήσεις για την “ακαδημία” επιχειρηματικής καθοδήγησης του Impact Hub Athens

Έως τις 31 Μαρτίου παραμένει ανοικτή η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή στο Impact Hub Academy, την ακαδημία επιχειρηματικής καθοδήγησης του Impact Hub Athens.

Το Impact Hub Academy ξεκίνησε το 2015 με στόχο την ανάπτυξη και τη βιωσιμότητα επιχειρήσεων μέσα από εξειδικευμένη καθοδήγηση και συμβουλευτική με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 540 εκπαιδεύσεις σε φυσικό χώρο, 320 ώρες δια ζώσης συμβουλευτική, 290 ώρες e-learning, ενώ εχουν υποστηριχθει πάνω από 250 επιχειρήσεις και οργανισμοί.

 

Έχοντας στο ενεργητικό του προγράμματα όπως τα Social Impact Awards, το Investment Ready και το Impact Hub Scaling, με το Impact Hub Academy υποστηρίζει και ενδυναμώνει επιχειρήσεις, οργανισμούς, δημιουργικούς ανθρώπους και ομάδες να αναπτύξουν νέες λύσεις με θετικό  αντίκτυπο στον επιχειρηματικό τους πυρήνα, δημιουργώντας έξυπνες και αποτελεσματικές διαδικασίες για τις επόμενες δυναμικές επιχειρήσεις της αγοράς.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους επιχειρηματίες, διαχειριστές ΜΚΟ ή project managers εγχειρημάτων που βρίσκονται σε επίπεδο ανάπτυξης ιδέας ή επίπεδο startup. Κατά τη διάρκεια ενός εντατικού εξαμήνου, το Impact Hub Academy προσφέρει στους συμμετέχοντες εξατομικευμένη επιχειρηματική καθοδήγηση και συμβουλές από εξειδικευμένους συνεργάτες του τοπικού και παγκόσμιου δικτύου του Impact Hub, επιχειρηματική κατάρτιση και εργαστήρια εξειδίκευσης σε βασικά θέματα μιας βιώσιμης επιχείρησης, καθώς και ευκαιρίες δικτύωσης με εταιρικές ομάδες και ενδιαφερόμενους φορείς.

Ανακαλύψτε περισσότερα για το Impact Hub Academy και δηλώστε συμμετοχή εδώ: https://athens.impacthub.net/academy/

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις