Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Rabt: Ολοκλήρωσε νέο κύκλο χρηματοδότησης 325.000 δολαρίων

Η startup εταιρεία Rabt, που αποτελεί μια ηλεκτρονική πλατφόρμα εξατομίκευσης ψηφιακού περιεχομένου, ολοκλήρωσε ένα νέο κύκλο χρηματοδότησης που έφτασε στα 325.000 δολάρια που προήλθαν από αρκετούς angel investors από την Κίνα, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Η συγκεκριμένη χρηματοδότηση θα χρησιμοποιηθεί για να αναβαθμιστεί η πληροφοριακή δομή της συγκεκριμένης πλατφόρμας, αλλά και ο αλγόριθμος βάσει του οποίου εξατομικεύεται το ψηφιακό περιεχόμενο ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη.

«Με δεδομένο ότι οι ψηφιακοί καταναλωτές απομακρύνονται σταδιακά από τις τηλεοράσεις και στρέφονται περισσότερο στα tablets, τα smartphones και άλλες over-the-top συσκευές, το Rabt φέρνει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο καταναλώνουμε ψηφιακό περιεχόμενο είτε στο σπίτι, είτε εν κινήσει. Με τη βοήθεια των αλγορίθμων μας ο ψηφιακός καταναλωτής μπορεί να προσαρμόσει το περιεχόμενο στις δικές του προτιμήσεις, και αντίστοιχα οι ψηφιακοί εκδότες μπορούν να έχουν μεγαλύτερη διείσδυση στους ψηφιακούς αναγνώστες δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προσωποποιήσουν το περιεχόμενο που τους προσφέρουν», ανέφερε σχετικά ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Rabt, Γιάννης Μπρούστας.

rabtAPP_Logo_Από την εκκίνηση της λειτουργίας του, το 2013, το Rabt τελειοποιούσε συνεχώς τον ιδιόκτητο αλγόριθμό του με βάση τον οποίο παρακολουθεί τη συμπεριφορά των ψηφιακών θεατών και τους προτείνει περιεχόμενο ανάλογο με τις προτιμήσεις τους. Επίσης, η πλατφόρμα rabtPRO της εταιρείας επιτρέπει στους εκδότες ψηφιακού περιεχομένου να προσαρμόσουν καλύτερα το περιεχόμενό τους για κάθε μεμονωμένο χρήστη, οδηγώντας σε μεγαλύτερα μερίδια «ψηφιακής τηλεθέασης».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις