Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η HRtech startup Shakers “σήκωσε” 6 εκατ. ευρώ για να απλοποιήσει το team building

Η εταιρεία στοχεύει να χρησιμοποιήσει την επένδυση για να επεκτείνει την πελατειακή της βάση, τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Η HRTECH startup με έδρα τη Μαδρίτη, Shakers, συγκεντρώνει 6 εκατομμύρια ευρώ για να απλοποιήσει τη συνεργασία μεταξύ εταιρειών και ελεύθερων επαγγελματιών, εστιάζοντας μεταξύ άλλων στην ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά και στην ανάλυση δεδομένων.
Ο Seed γύρος  χρηματοδότησης πραγματοποιήθηκε από την Adevinta Ventures, την Brighteye Ventures, την Athos Capital και την Bpi France και την Wayra της Telefónica.
Η Shakers, με έδρα τη Μαδρίτη, θέλει να μειώσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες κατά τη δημιουργία εξωτερικών ομάδων. Η εταιρεία στοχεύει να χρησιμοποιήσει την επένδυση για να επεκτείνει την πελατειακή της βάση, τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο.
Στον πυρήνα της λειτουργίας της Shakers βρίσκεται ένα λειτουργικό σύστημα που απλοποιεί τη συνεργασία μεταξύ εταιρειών και ομάδων ελεύθερων επαγγελματιών, με έμφαση στην ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά, τις μετεγκαταστάσεις cloud, τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη, την ανάλυση δεδομένων, την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, επιτρέποντας τελικά γρήγορη και αποτελεσματική ομαδική εργασία.
Από την έναρξή τους το 2021, σύμφωνα με την εταιρεία, έχουν συνεργαστεί με περισσότερα από 3.000 άτομα και υποστήριξαν περίπου 450 εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Inditex, Uber και Telefónica στις ανάγκες προσλήψεών τους.
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις