Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ageras: Συγκεντρώνει 82 εκατ. ευρώ για νέες εξαγορές fintech

Η Ageras παρέχει λογιστικό λογισμικό βασισμένο στο cloud σε περισσότερες από 300.000 ΜμΕ στην Ευρώπη.

Η fintech Ageras, με έδρα τη Δανία, ανακοίνωσε ότι έχει συγκεντρώσει 82 εκατομμύρια ευρώ για να βοηθήσει την εταιρεία να χρηματοδοτήσει νέες εξαγορές σε έναν γύρο που ανεβάζει τη χρηματοδότηση της εταιρείας σε σχεδόν 200 εκατομμύρια ευρώ. Η Investcorp ηγήθηκε της χρηματοδότησης, η οποία περιελάμβανε επενδύσεις από το Folketrygdfondet και τη Lazard.

Η Ageras ιδρύθηκε το 2012 από τους επιχειρηματίες Rico Andersen και Martin Hegelund ως μια διαδικτυακή αγορά που ταιριάζει μικρές επιχειρήσεις με λογιστές. Σήμερα, ωστόσο, έχει εξελιχθεί σε μια εταιρεία fintech με περίπου 250 υπαλλήλους και ένα ολοκληρωμένο προϊόν λογισμικού που βασίζεται στο cloud.

Η Ageras παρέχει λογιστικό λογισμικό σε περισσότερες από 300.000 ενεργές ευρωπαϊκές μικρές επιχειρήσεις. Ενσωματώνοντας τις λύσεις της σε ένα ενιαίο πλαίσιο για τιμολόγηση, λογιστική, μισθοδοσία, τραπεζικές και χρηματοοικονομικές συναλλαγές, επιτρέπει στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να επικεντρωθούν στη λειτουργία της επιχείρησής τους.

Η Ageras πέτυχε θετικό EBITDA για πρώτη φορά το 2023, κλείνοντας το οικονομικό έτος με ρεκόρ ARR (Annual Recurring Revenue) ύψους 41 εκατομμυρίων ευρώ σε σύγκριση με 27 εκατομμύρια ευρώ το 2022.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις