Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Project Agora: Δεύτερος γύρος χρηματοδότησης από Venture Friends!

Το Project Agora, η υπηρεσία που υποστηρίζει εκδότες στην Ευρώπη και στη Μέση Ανατολή να αυξήσουν με απλό και αποτελεσματικό τρόπο τα έσοδά τους, ολοκλήρωσε το δεύτερο επενδυτικό του γύρο 300 χιλιάδων ευρώ από την Venture Friends. Ένα χρόνο πριν είχε κλείσει το πρώτο γύρο των 200 χιλιάδων ευρώ από το ίδιο VC.

Το Project Agora κατάφερε να υπερδιπλασιάσει τα έσοδα που δημιουργεί για τα 382 μέσα, που συνεργάζεται με ένα ρυθμό ανάπτυξης που ξεπέρασε το 140% YoY το τελευταίο διάστημα, ενώ παράλληλα ενίσχυσε την ομάδα του, φτάνοντας στους 30 εξειδικευμένους επαγγελματίες.  Η νέα επένδυση θα χρησιμοποιηθεί για την γεωγραφική επέκταση και την επιτάχυνση ανάπτυξης της SaaS, πλατφόρμας εξυπηρέτησης εκδοτών.

«Αυτός ο επενδυτικός γύρος θα μας βοηθήσει να επιταχύνουμε την προσπάθεια μας να δημιουργήσουμε την απόλυτη υπηρεσία για τους τοπικούς εκδότες, που προσπαθούν να επανακτήσουν το μερίδιο της αγοράς που έχουν απολέσει τα τελευταία χρόνια, με ένα απλό τρόπο και που τους δίνει το χρόνο που χρειάζονται για να αφοσιωθούν στο κύριο μέλημά τους, τη δημιουργία περιεχομένου», σημείωσε ο Οδυσσέας Ντότσικας ιδρυτής και Δ/νων Σύμβουλος του Project Agora.

Ο Απόστολος Αποστολάκης, Partner στην Venture Friends, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε την υποστήριξή μας στον Οδυσσέα και στην ομάδα του Project Agora, επενδύοντας στην προσπάθειά τους να παρέχουν υπηρεσίες σε εκδότες με ένα αποδοτικό και εύκολο τρόπο».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις