Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ελληνικό “άρωμα” στην εξαγορά της Sybenetix από το NASDAQ!

H WhiteTip Investments ΑΕΠΕΥ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της εξαγοράς της αγγλικής εταιρείας Sybenetix από τον αμερικανικό NASDAQ στην οποία και συμμετείχε επενδυτικά μέσω του ομίλου Νέα Ηλέκτρα.
Συγκεκριμένα, η Yarrow Capital Limited, μέλος του ομίλου επιχειρήσεων Νέα Ηλέκτρα ΑΒΕΕ, στο οποίο ανήκει και η WhiteTip Investments ΑΕΠΕΥ, είναι ένα από τα σχήματα που μετείχαν επενδυτικά στη Sybenetix μαζί με τα funds Summer Capital και Collinio Capital. Ειδικότερα, η Yarrow Capital Limited αποτελεί επενδυτικό βραχίονα του ομίλου Νέα Ηλέκτρα που επικεντρώνεται σε νεοφυείς εταιρείες νέων τεχνολογιών σε Ευρώπη και Αμερική.
Ο Taras Chaban, Διευθύνων Σύμβουλος και η Wendy Jephson, Chief Behavioral Scientist, ιδρυτές της Sybenetix, δήλωσαν: “Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για την ένταξή μας στο Nasdaq, ο οποίος αναγνωρίζει το ταλέντο, την καινοτομία και τη σκληρή δουλειά της ομάδας της Sybenetix. Η απόφαση αυτή θα παράσχει τεράστιες ευκαιρίες ανάπτυξης για τις τεχνολογίες επιτήρησης της Sybenetix και θα επιταχύνει την ανάπτυξη νέων προϊόντων. Οι πελάτες μας θα επωφεληθούν από την προστιθέμενη εμπιστοσύνη να συνεργαστούν με μια κορυφαία εταιρεία που καταλαβαίνει τις επιχειρήσεις και τις απαιτήσεις της αγοράς. Η αγορά της Sybenetix πιστεύουμε ότι είναι μια απίστευτη ευκαιρία και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την ομάδα της Nasdaq”.
Η Sybenetix είναι μια κορυφαία εταιρεία ανάλυσης συμπεριφοράς, παρέχοντας υπηρεσίες προηγμένης τεχνολογίας για την ανάλυση δεδομένων που χρησιμοποιούνται από μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για την παρακολούθηση των χρηματοοικονομικών αγορών, τη μέτρηση κινδύνου και τη βελτιστοποίηση της απόδοσης επενδύσεων. Η ομάδα ειδικών επιστημόνων ανάλυσης συμπεριφοράς της Sybenetix, έχει αναγνωριστεί μέσω πολλαπλών βραβείων για τη βελτιστοποίηση των επιχειρηματικών αποτελεσμάτων για τους πελάτες της. Η τεχνολογία της Sybenetix επιτρέπει τη βελτίωση της κανονιστικής τους λειτουργίας καθώς και της λειτουργικής τους αποτελεσματικότητας, μειώνοντας δραματικά το κόστος.
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις