Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Quest: “Μπαίνει” στο μετοχικό κεφάλαιο της Information Systems IMPACT

Η Information Systems IMPACT ανακοίνωσε τη συμμετοχή της Quest Συμμετοχών στο μετοχικό της σχήμα, με ποσοστό 21,5%.

Η IMPACT δραστηριοποιείται στις υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. H Quest Συμμετοχών είναι ένας από τους μεγαλύτερους ελληνικούς ομίλους εταιριών, με παρουσία στην αγορά περισσότερα από 30 χρόνια, και δραστηριοποίηση στην αγορά της Πληροφορικής, των Ταχυμεταφορών και της Πράσινης Ενέργειας.

“Η IMPACΤ είναι μια εταιρία που δραστηριοποιείται σε έναν τομέα που αναπτύσσεται ραγδαία και που η μέχρι σήμερα πορεία της δημιουργεί ιδιαίτερα θετικές προοπτικές και προσδοκίες”, αναφέρει σε δήλωσή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Quest Συμμετοχών Παντελής Τζωρτζάκης.

Στρατηγικοί άξονες της επένδυσης είναι η ενίσχυση της θέσης της IMPACT στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και οι νέες καινοτομίες.

Η εταιρεία παρέχοντας λογισμικό μέσω Saas (Software as a Service), προσφέρει υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης με σκοπό την αυτοματοποιημένη, ασφαλή και εγγυημένη αποστολή ή/και παραλαβή ηλεκτρονικών τιμολογίων μεταξύ εταιρειών τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας των υπηρεσιών μέχρι σήμερα, περισσότερα από 22.000.000 παραστατικά έχουν διακινηθεί μεταξύ περισσότερων από 5.000 επιχειρήσεων οι οποίες ανήκουν σε διάφορους κλάδους δραστηριότητας όπως λιανικό/χονδρικό εμπόριο, βιομηχανία, τηλεπικοινωνίες, τραπεζικός κλάδος, φαρμακευτικός, υπηρεσιών κτλ.

Στο πελατολόγιο της Impact βρίσκονται εταιρείες όπως: Athens International Airport, Χρυσός Οδηγός, Edenred, ΔΕΛΤΑ, Nestle, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, AB Βασιλόπουλος, ΑΦΟΙ Βερόπουλοι, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, Creta Farms, Καραμολέγκος, ELBISCO, Friesland Campina, GENESIS pharma, TEVA, Pharmathen, Χρυσή Ευκαιρία, ΙΠΕ, Praktiker, CosmoOne, GRECOTEL, xenia, VILLA Cerigo Inn, HORIZON BLU, Grand Forest Metsovo, MITSIS HOTELS, KONTOKALI BAY, La Marquise, Castello Di Vista, Carouzos.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις