Νέος «μονόκερος» στον ορίζοντα: Η Money View ετοιμάζεται να «εκτινάξει» την αξία της στα 1 δισ. δολάρια!

Η ινδική Fintech Startup βρίσκεται σε συζητήσεις με τον κολοσσό ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων, Apis Partners, για μία νέα μεγάλη χρηματοδότηση.

«Μονόκερος» ετοιμάζεται να γίνει η ινδική Fintech Startup, Money View, η οποία ειδικεύεται στις online παροχές χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Πιο συγκεκριμένα, η νεοφυής επιχείρηση βρίσκεται σε συζητήσεις με τον κολοσσό ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων, Apis Partners, για μια νέα μεγάλη χρηματοδότηση, η οποία αναμένεται να «εκτινάξει» την αξία της στα 1 δισ. δολάρια.

Η Apis Partners αναμένεται να ηγηθεί ενός νέου γύρου χρηματοδότησης ύψους 125 – 150 εκατ. δολαρίων, ο οποίος εκτιμάται ότι θα αυξήσει την αξία της εταιρείας στα περίπου 1 δισ. δολάρια. Ωστόσο, ο κύκλος χρηματοδότησης, Σειράς Ε, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, οπότε οι όροι της συμφωνίας ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή.

Ποια είναι η Money View

Η Money View, η οποία μετρά ήδη 8 χρόνια λειτουργίας, προσφέρει τη δυνατότητά δανειοδότησης σε όσους δεν μπορούν να επωφεληθούν από τις πιστώσεις που προσφέρουν οι τράπεζες ή άλλοι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί. Επίσης, η εταιρεία προσφέρει BNPL υπηρεσίες, αλλά και λύσεις οικονομικής διαχείρισης στους πελάτες της. Τον Μάρτιο του 2022, σε έναν κύκλο χρηματοδότησης, Σειράς D, η αξία της Startup υπολογίστηκε στα 615 εκατ. δολάρια.

Στους βασικούς επενδυτές της ινδικής νεοφυούς επιχείρησης συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων εταιρείες όπως η Ribbit Capital, η Tiger Global και η Accel. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ιδρυτή της, Puneet Agarwal, η εταιρεία έχει μπει σε τροχιά κερδοφορίας εδώ και πάνω από έναν χρόνο, ενώ τα ετήσια έσοδά της αναμένεται να αγγίξουν τα 80 εκατ. δολάρια.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις