Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Mood: H Startup που χαράζει το μέλλον της νυχτερινής μας ζωής «σήκωσε» την πρώτη της χρηματοδότηση!

To Startupper σας παρουσιάζει αποκλειστικά την πρώτη χρηματοδότηση της Startup εταιρείας Mood την οποίας ηγήθηκε η Genesis Ventures! Στο Startupper και την Έυα Καντιλάρη μιλά ο CEO της Mood, Δημήτρης Κομνηνός!

Την πρώτη της χρηματοδότηση εξασφάλισε η Mood: Music of our Desire, η ελληνική Startup που χαράζει το μέλλον της νυχτερινής μας ζωής και κατ’επέκταση της μουσικής βιομηχανίας, μέσω της καινοτόμου εφαρμογής της, η οποία βοηθάει τους χρήστες της να επιλέξουν το μαγαζί το οποίο τους ταιριάζει, δίνοντας τους την ευκαιρία να ακούσουν σε πραγματικό χρόνο το είδος της  μουσική που παίζει.

Στον pre-seed γύρο χρηματοδότησης ηγήθηκε η Genesis Ventures, μαζί με στρατηγικά επιλεγμένους angel investors.

Ποια είναι η Mood: Music of our Desire

Η Mood είναι μια νεοφυής εταιρεία που έχει ως στόχο να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι σχεδιάζουν τις νυχτερινές τους εξόδους με βάση τη διάθεσή τους. Για τον σκοπό αυτό η Startup έχει δημιουργήσει μία εφαρμογή, η οποία βοηθάει τους χρήστες της να επιλέξουν το μαγαζί το οποίο τους ταιριάζει, δίνοντας τους την ευκαιρία να ακούσουν σε πραγματικό χρόνο το τι είδους μουσική παίζει.

Την ίδια ώρα, τα μουσικά δεδομένα που συλλέγει η εταιρεία από τα μαγαζιά έχουν τη δυνατότητα να φέρουν την επανάσταση στη μουσική βιομηχανία, αλλάζοντας τελείως τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η διανομή δικαιωμάτων για τα κομμάτια, εξασφαλίζοντας έτσι πολλαπλά οφέλη για τις δισκογραφικές εταιρείες και τους δημιουργούς.

Επίσης, σύμφωνα με την εταιρεία, τα δεδομένα που έχει στη διάθεσή της μπορούν να βοηθήσουν τους παίκτες της βιομηχανίας να λάβουν καλύτερες αποφάσεις.

H ομάδα της Mood αποτελείται από τους:
Δημήτρης Κομνηνός, Co-Founder, CEO
Ειρήνη Χουβαρδά, Co-Founder, Head of Product & Experience
Νίκος Μαρκάκης, Co-Founder, Head of Operations & Finance
Άδωνις Τσεριώτης, Tech R&D
Γιώργος Συρογιάννης, Software Developer

Μιλώντας αποκλειστικά στο Startupper.gr o Δημήτρης Κομνηνός, Co-Founder και CEO της Mood, δήλωσε πως: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι. Είναι αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας, δηλαδή αυτά τα χρήματα τα «σήκωσε» η υπερταλαντούχα ομάδα μας, χάρη στο κίνητρο και το πάθος της. Ως επί το πλείστον πιστεύω τα χρήματα θα αξιοποιηθούν για να φτιάξουμε μια ακόμα καλύτερη ομάδα και να μεγαλώσουμε όσο περισσότερο γίνεται».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις