Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Είσοδος στην αγορά των οικιακών μικροσυσκευών 

Μεγάλη ποικιλία, από κορυφαία brands, σε ανταγωνιστικές τιμές και σε ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων

Μια μεγάλη γκάμα από οικιακές μικροσυσκευές, από κορυφαία brands της αγοράς και σε προσιτές τιμές, θα βρουν πλέον οι καταναλωτές στον ΓΕΡΜΑΝΟ. Στα 250 καταστήματα της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα, αλλά και online μέσα από το www.germanos.gr, οι καταναλωτές μπορούν να εξοπλίσουν κατάλληλα και «έξυπνα» το σπίτι τους με τη μικροσυσκευή που επιθυμούν, διευκολύνοντας την καθημερινότητά τους.

Εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο το portfolio των προϊόντων του, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ εξελίσσεται διαρκώς, φέρνοντας μικρές οικιακές συσκευές, με προηγμένες λειτουργίες. Στον ΓΕΡΜΑΝΟ οι καταναλωτές θα βρουν πλέον συσκευές για την κουζίνα και την προετοιμασία του φαγητού (καφετιέρες, βραστήρες, τοστιέρες, φουρνάκια, φριτέζες, φρυγανιέρες, πολυμίξερ, ψηστιέρες, κουζινομηχανές κ.ά.), συσκευές προσωπικής περιποίησης (σεσουάρ, ξυριστικές και κουρευτικές μηχανές, ισιωτικά μαλλιών, ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες, ζυγαριές κ.ά.), αλλά και συσκευές καθαρισμού και φροντίδας για το σπίτι (ηλεκτρικές σκούπες, σκούπες ρομπότ, σίδερα ατμού, πρέσες κ.ά.). Συσκευές για το ιδανικό κλίμα και την θέρμανση (αφυγραντήρες, καθαριστές αέρα, ηλεκτρικά καλοριφέρ, θερμάστρες, ηλεκτρικές κουβέρτες, αερόθερμα, θερμοπομποί, ανεμιστήρες κ.ά.) περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, στις νέες λύσεις που προσφέρει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Κάποιες, μάλιστα, από αυτές τις συσκευές, όπως καφετιέρες, βραστήρες, φριτέζες αέρος, θερμάστρες, ανεμιστήρες, υγραντήρες, μπορούν να τις ελέγχουν οι χρήστες και εξ αποστάσεως, μέσα από το smartphone ή το tablet τους, απολαμβάνοντας ακόμα μεγαλύτερη άνεση και ευκολία.

Σε όλα τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, τα οποία ανακαινίζονται συνεχώς με νέα σχεδιαστική φιλοσοφία, οι επισκέπτες μπορούν πλέον με τη βοήθεια των Tech Experts, να αποκτήσουν αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες τους. Εναλλακτικά, με μερικά μόνο κλικ στο germanos.gr, μπορούν να επιλέξουν -όπου κι αν βρίσκονται- την αγαπημένη τους οικιακή συσκευή και να την παραλάβουν στον χώρο τους ή από το πλησιέστερο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ με την υπηρεσία G Click & Collect. Μπορούν ακόμα να πληρώσουν με όποιον τρόπο θέλουν. Είτε με αντικαταβολή, είτε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, είτε έως δόσεις, αλλά χωρίς κάρτα.

 

 

Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στο Startupper MAG #46

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις