Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Netflix: Ρίχνει τις τιμές των συνδρομών σε πάνω από 30 χώρες

Οι μειώσεις ισχύουν για συγκεκριμένα πακέτα, με τις συνδρομητικές χρεώσεις να μειώνονται στο μισό σε ορισμένες περιπτώσεις

Σε μείωση τιμών σε πάνω από 30 χώρες προχωρά το Netflix με στόχο να προσελκύσει περισσότερους συνδρομητές. Σύμφωνα με τα ξένα μέσα οι τιμές έχουν μειωθεί σε χώρες της Ασίας, της Ευρώπης, της Λατινικής Αμερικής, της υποσαχάριας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής.

Ο Streaming κολοσσός προχώρησε σε αυτή την κίνηση προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει στον ολοένα και αυξανόμενο ανταγωνισμό από άλλες streaming πλατφόρμες, όπως αυτές της Amazon του HBO και της Disney. Φυσικά, σημαντικό ρόλο στην απόφαση της εταιρείας έπαιξε και ο πληθωρισμός που σπρώχνει τα νοικοκυριά σε περικοπές δαπανών.

Οι μειώσεις ισχύουν για συγκεκριμένα πακέτα, με τις συνδρομητικές χρεώσεις να μειώνονται στο μισό σε ορισμένες περιπτώσεις.

Ανάμεσα στις χώρες όπου μειώθηκαν οι συνδρομές είναι η Μαλαισία, η Ινδονησία, η Ταϊλάνδη, οι Φιλιππίνες, η Κροατία, η Βενεζουέλα, η Κένυα και το Ιράν.

Οι μετοχές της εταιρείας κατέγραψαν πτώση της τάξης του 3% στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, λίγο αφότου η Wall Street Journal δημοσίευσε πρώτη την είδηση.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις