Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Messenger ενσωματώνεται ξανά στο Facebook μετά από 9 χρόνια

Οι αλλαγές που σχεδιάζει η Meta για το Facebook

Η Meta σκέφτεται να ενσωματώσει ξανά το Messenger στο Facebook, 9 χρόνια αφότου το Messenger απέκτησε τη δική του υπόσταση ως ξεχωριστή εφαρμογή.

Πιο συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του Facebook, Tom Alison, ανακοίνωσε ότι η εταιρεία δοκιμάζει τη δυνατότητα πρόσβασης των χρηστών στα εισερχόμενά μηνύματα τους στο Messenger εντός της εφαρμογής του Facebook με σκοπό να διευκολύνει τους χρήστες να επικοινωνούν.

Οι δυνατότητες ανταλλαγής μηνυμάτων εντός εφαρμογής είχαν αφαιρεθεί από το Facebook το 2016 για να δοθούν κίνητρα στους χρήστες να χρησιμοποιήσουν το Messenger. Μάλιστα, η κίνηση αυτή είχε προκαλέσει πολλές αρνητικές αντιδράσεις εκείνη την περίοδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ανταγωνιστές του Facebook, όπως το TikTok, το Twitter και το LinkedIn επιτρέπουν όλα τα μηνύματα εντός της πλατφόρμας τους.

Σε γενικές γραμμές, όντας αντιμέτωπη με μεγάλο ανταγωνισμό από το TikTok, η Meta θέλει να αλλάξει το Facebook και από μία εφαρμογή εξεύρεσης φίλων και συγγενών να το μετατρέψει σε  μία πλατφόρμα εξερεύνησης και διασκέδασης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις