Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Kylie Jenner δεν είναι πια η γυναίκα με τους περισσότερους followers στο Instagram

Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης έχει και επίσημα νέα «βασίλισσα»

Το Instagram έχει και επίσημα νέα «βασίλισσα», καθώς όπως όλα δείχνουν η Kylie Jenner «εκθρονίστηκε». Πιο συγκεκριμένα, η Founder των Kylie Cosmetics δεν είναι πια η γυναίκα με τους περισσότερους followers στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς τη θέση αυτή πήρε η σταρ του Χόλιγουντ και Founder της Rare Beauty, Selena Gomez.

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ξεπεράσει τους 400 εκατομμύρια followers στο Instagram, ενώ η Jenner μέχρι στιγμής μετράει κάτω από 390 εκατομμύρια.

Για να γιορτάσει το γεγονός, η Gomez μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες με τους θαυμαστές της από διάφορες εκδηλώσεις και συναυλίες της.

«Μακάρι να μπορούσα να αγκαλιάσω και τους 400 εκατομμύρια από εσάς» έγραψε στη λεζάντα η ηθοποιός και επιχειρηματίας με την ανάρτηση να συγκεντρώνει πάνω από 17.6 εκατ. likes.

Όσον αφορά τους άνδρες, ο «βασιλιάς του Instagram» δεν είναι άλλος από τον Cristiano Ronaldo, ο οποίος έχει και τον μεγαλύτερο σε followers λογαριασμό στην πλατφόρμα, μετρώντας πάνω από 567 εκατομμύρια ακόλουθους. Ακολουθεί ο Lionel Messi με 447 εκατ. followers.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις